2777
2789
عنوان

آزمایش بارداری

246 بازدید | 23 پست

آزمایش تیتر بتا دادم.تو تاپیکای قبلی توضیح دادم که احتمال داره بارداری خارج رحمی داشته باشم.میشه برام دعا کنین جوابش خوب باشه🥺اصلا دردوخونریزی یا حتی لکه بینی ندارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیدا جان تاپیک قبلی رو قفل کردی اومدم اینجا بهت بگم تورو خدا نگران نباش الکی. بتای منم دقیقا 42 بود بهم گفتن بتات خیلی پایینه و فعلا الکی ذوق نکن ولی من اومدم خونه با جدول بتا تطابق دادم دیدم نرماله. چون زود آز داده بودم بتا پایین بود. مال شما هم مهم اینه توی 2 روز حدود 2 برابر شده و این یعنی بارداری سالمه. خداروشکر که شما هم نه خونریزی داری نه دردای غیر طبیعی. دکترا همیشه بدترین حالت ممکن رو میگن که اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد بعدا بگن ما از اول گفته بودیم. همه دکترا همینجوری ان به خدا تو همین نینی سایت تا دلت بخواد نمونش پره.

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  
شیدا جان تاپیک قبلی رو قفل کردی اومدم اینجا بهت بگم تورو خدا نگران نباش الکی. بتای منم دقیقا 42 بود ...

ای جانم چقدر آرومم کردین😭واقعا به شنیدن این حرفا  احتیاج داشتم مهربونم🥺توکل به خدا…ان شاءالله نی نی تو صحیح و سلامت بغل بگیری عزیزم خیلی خیلی ممنونم ازت🥰😍

عزیزم چطور شد 😍

دکتر گفت بتات خیلی خیلی پایینه ولی فعلا هیچی نمیشه گفت.برا شنبه ی هفته ی بعد برام سونو نوشت 🥺بعد حرفای هنگامه جون خیلی امیدوار شدم☺️حساب کردم دیدم بتام تو دو روز دقیقا۱/۷۵برابر شده که همه جا میگن عدد بتا مهم نیست مهم رشدشه که بیشتر از ۱/۶باشه🙂

😍خدا حفظش کنه برات ان شا الله سالم بغلش بگیری  عزیزم مگه بتات چند بود؟

ممنونم☺️روز۲۶پریود ۱۶/۵بود سه روز بعد شد۲۴/۱.دوباره دوروز بعد آز دادم که شده بود ۴۲/۱