2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انجام دادم چندروز دیگه دوباره انتقالمه هزینه15تومن تقریبا درد تخمک کشی یه مقدار داره بقیش بدون ...

ببخشید مراحل انجام کار تو بیمارستانه یا مطب؟

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
بیمه قبول نمیکنن بعدش باید مدارک ببری برا بیمه پول بدن

عزیز جان. یعنی همون تامین اجتماعی منظورتونه.

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
اولین انتقال اول مثبت شد اما بتا رشد نکرد😔 تا زمانی ک جنین داشته باشی و خودت بخوای انتقال میدن هز ...

واقعا ۳تومن؟چه خبره🙄

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
اولین انتقال اول مثبت شد اما بتا رشد نکرد😔 تا زمانی ک جنین داشته باشی و خودت بخوای انتقال میدن هز ...

من این ماه قرار بود برم برا سیکل انتقال 

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘