2777
2789

نه نمی ارزه اصلا

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکارا باعث میشه حس مسئولیت پذیریت بره بالا

و اعتماد بنفست بیشتر بشه

بعد اطرافیانم روت حساب میکنن و یجور محبوب میشی بین بقیه

من از این بعد نگاه میکنم 

همچین سود هایی داره اینکارا

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
واقعا؟ پس برم بگم نمیخوام؟

اگ ادمی هستی حوصله نداری بنظرم نشی بهتره،حالا یه درس شاید قابل قبول باشه،ولی کلش ک اصلا،این حرف طبق ویژگی های خودمه

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

اینکارا باعث میشه حس مسئولیت پذیریت بره بالا و اعتماد بنفست بیشتر بشه بعد اطرافیانم روت حساب میکنن ...

منم به خاطر اینکه یکم اجتماعی تر بشم خواستم قبول کنم 

ولی میترسم خیلی دردسر داشته باشه وقتمو بگیره

لیسانس نه شاغل نیستم

خب اگه حالو حوصله داری بشو نمره مثبت داره برات..مگه استاد گفته کار خاصی بکنین مثلا؟؟

مثلا تو ارشد چون نماینده همش باید استاد در ارتباط باشه واسه اینکه پاورپوینت ارایه هارو اینارو بفرسته یکم سخته...اما لیسانس اونقد سخت نیس..مگه اینکه استاده پروزه ای یا چیزی گفته باشه انجام بدن بچه ها و برات بفرستن

منم به خاطر اینکه یکم اجتماعی تر بشم خواستم قبول کنم  ولی میترسم خیلی دردسر داشته باشه وقتمو ب ...

من بودم قبول میکردم.چالش خوبیه

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
خب اگه حالو حوصله داری بشو نمره مثبت داره برات..مگه استاد گفته کار خاصی بکنین مثلا؟؟ مثلا تو ارشد چ ...

چون یه درس عملی هستش باید بچه ها رو گروهبندی کنم تایم بندی کنم برا کلاسا 

سر کلاس همه ی بچه ها باشم که یه وقت گند نزنن و از این جور کارا