2777
2789
عنوان

محصولات تراست

2105 بازدید | 6 پست

سلام خانومای گل دختر خانومای خوشگل خوبید شبتون بخیر😊 محصولات تراست واقعا بینظیره کرم ضد آفتاب و ژل شستوشو رو من خودم استفاده  کردم خداشاهده عالی هستش  شامپو کرم ابرسان کرم مرطوب کننده کرم دور چشم سرم ضد چروک کرم پودر تونیک تقویت ابرو  همه چی داره خلاصه هرکی خواست پی ام بزاره ولی خدایی اگه یه بار بخرید عاشقش میشید دوباره و سه باره سفارش میدید 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

مرسی ک گفتی امشب میخابم دیک/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
مرسی ک گفتی امشب میخابم دیک/

یعنی عاشششششقتم 😂😂😂😂

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی عاشششششقتم 😂😂😂😂

فداتشم من باجنبع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
فداتشم من باجنبع/

فدا مدا شبت بخیر 😘

سلام هنوزم استفاده میکنی،ضدچروکش چطوره

نه چن وقتیه استفاده نمیکنم ولی هنوز طرفدار های خودش و داره خدایی 

ضد چروک استفاده نکردم نمیدونم 

ولی تو همون سایتش که بری نظرات و میتونی بخونی