2777
2789

سلام دوستان 

تو دوراهی گیر کردم مشکلات زندگیم آنقدر زیاد شده که دارم برای جدایی فکر میکنم و تصمیم میگیرم اما به بعدش فکر میکنم دلم میلرزه یعنی پشیمون نمیشم؟ چی پیش میاد؟

میشه از تجربیات خودتون و اطرافیانتون برام بگید؟

ازدواج بعد از طلاق میتونه موفق تر باشه؟ اینکه میگن بخت بخت اوله درسته؟ 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

یعنی راهی برای حل کردن مشکلاتتون نیست؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

عزیزم یکی از دوستان من به دلیل مشکلات مالی زیاد از همسرش جدا شد ولی بعد پشیمون شد ولی خیلی بستگی داره که چه مشکلی داشته باشید به نظر من تا وقتی ۱۰۰ درصد مطمئن نیستی حتی یک درصد احتمال پشیمونی میدی طلاق نگیر

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی راهی برای حل کردن مشکلاتتون نیست؟

تو تاپیک قبلم توضیح دادم 

حسرت محبت و توجه ای که دارم هیچ حسرت دیدن پدرمادرم هم باید بکشم سه ساله صبر کردم ولی هنوزم مثل روزای اول رو حرفاش ثابته... 

اما سالمه اهل دود دم نیست کاریه چشم پاکه 

ولی اخلاقش خوب نیست....

یکی تو همین نی نی سایت گفته بود ک ،از شوهرش یکسال جدا شده،بعدش دوباره بعد از یکسال عقد کردن،البته بچه هم داشتن،می‌گفت از وقتی برگشتم شوهرم باهام سرد شده،مثل قبل نیست،از شوهرش پرسیده چرا اینطور شدی،چته،گف شوهرم درجواب گفته،من بایکی دیگه در ارتباط هستم،حالا این خانوم میگفت ،حتی تحت این شرایط که شوهرم با یکی دیگه هست،حاضر نیستم طلاق بگیرم دوباره

میگفت انقدر که بعد از طلاق گرفتن مشکلات هست که ترجیح میدم با خیانت شوهرم کنار بیام و به زندگی با اون ادامه بدم.

عزیزم یکی از دوستان من به دلیل مشکلات مالی زیاد از همسرش جدا شد ولی بعد پشیمون شد ولی خیلی بستگی دار ...

یک درصد رو که احتمال میدم اما خودم و خانوادم خسته شدیم دیگه موندم سر دوراهی 😭

یکی تو همین نی نی سایت گفته بود ک ،از شوهرش یکسال جدا شده،بعدش دوباره بعد از یکسال عقد کردن،البته بچ ...

واقعا... یعنی آنقدر سخته.... 

تو تاپیک قبلم توضیح دادم  حسرت محبت و توجه ای که دارم هیچ حسرت دیدن پدرمادرم هم باید بکشم سه س ...

بشین زندگیتو بکن پدر مادر ی تلفن بزن خوبه همین پدر مادر طلاق بگیری برگردی محل سگم نمیدن بهت مادر من با دوتا بچه بیرونم کرد دور شوهرم میگردم سالم میرع میاد نمیرم خونه مادرم مگه خودش بیاد فقط تلفنی

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
شوهر من اعتیاد دشت جد شدم  اصلنم ناراحت یا پشیمون نیستم  5 ساله ازدواج کردم راضیم و اگر 10 ...

اعتیاد و خیانت  راهکارش فقط طلاقه حق با شما بوده... خداروشکر که راضی هستی خوشبخت باشی عزیزدلم

واقعا... یعنی آنقدر سخته.... 

من هم دقیقا مثل شما تعجب کردم

اتفاقا واسش نوشتم اشتبا میکنی ،جدا شدن بهتره

نه تنها من،همه کاربرانی که میخوندن بهش میگفتن

اما اون میگفت واقعا سخته طلاق گرفتن

میگفت یکبار طلاق گرفتم‌ و واقعا زجرآور بوده واسم

عزیزم این کتابا رو بخونید.

پنج زبان عشق.

معجزه ی شکرگزاری.

زنان زیرک.

بنویس تا اتفاق بیفتد.

تفاوت زنان و مردان.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم