بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا اعتقادی ندارم اتفاق هم بیفته چون اعتقاد ندارم اذیت نمیکنم خودمو میذارم بر حسب اتفاق و تصادف
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
بله صد درصد شوهرم سرشب یک هفته پیش میوه میزاشت دهنم ی مهمون اومد گفت وای تو چقدر کوچولو عروس شدی چ شوهرخوبی..الان یک هفتست شوهرم منو نمیتونه ببینه میگه حالم ازت بهم میخوره و کلا جدا میخابه بدون دلیل
یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
من بعد عمل یکی گفت چه خوشگل تر شدی تا رفت سردرد وحشتناکی گرفتم جوری که انگار مغزم داشت میزد بیرون اسپند گذاشتم طبق اعتقاد خودمون تخم مرغ هم شکستم دقیقا رو اسم اون شخص ترکید سردردم بعدش سریع رفع شد .
چشم شور خیلی بده متاسفانه واقعا هم هست همه جا
تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمیزنم 🥰
من اعتقاد دارم خود آدم چشمش واسه زندگیه خودش شوره من کافیه یه لحظه با خودم بگم چند روزه چقدر خوبیم اصلا از در میاد تو دنبال دعوا یا بگم بچم خوب غذا میخوره قهر میکنه اصلا غذا نمیخوره ولی دیگران رو نمیدونم
بعد از همه تولدام ۳ تا تولدی ک باهم بودیم تا کادو رو به دوستام گفتم به طرز عجیبی دعوای بدی بینمون اتفاق میفته طوری ک امسال گفتم به دوستام و اطرافیان ک برام چیزی نگرف