2777
2789
عنوان

یه سوال مهم جواب بدین بدوین

96 بازدید | 11 پست

اگه یه پسری یا یه دختری فرقی نمیکنه بر مبنای چیزی ازدواج کنه که در واقعیت وجود نداشته اینها همه مثال است مثلا پسری بر مبنای رنگ چشم دختری ازدواج کنه که درواقعیت نیست و مثلا لیزینگی زیر چشم گذاشته  یا پسری برمبنای ارث دختری که خودش گفته ولی در واقع وجود نداره یا دروغ گفته   یا دختری برمبنای تحصیلات بالای پسری که درواقع وجود نداره و جعلیه یا پسری برمبنای شرکت و پرستیژ و پول دختری که خودشو اینطور نمایش داده ازدواج کرده درحالیکه همگی نمایش بودن  و خیلی مثالهای دیگه میشه زد که نمونه اینها را حتی من در واقعیت دیدم  حالا خواهشا بدون حاشیه رفتن درمورد اینکه اصلا چرا پسر برای پول دختر باید بره و چرا پسر برای تحصیلات دختر باید بره و اصلا مگه میشه لنز رنگی گذاشت و پسر نفهمیده خواهشا اینها رو بذارین کنار و بگین اگه مبنای اساسی ازدواج هم بر این مبنا بوده یا حداقل ۸۰ درصد علت ازدواج این بوده جواب بدین ضمن اینکه مسائل حقوقی اغفال و فریب و دادگاه رو هم بذارین کنار   به نظر شما کار اون کسی که طرفو اغفال کرده چطوریه؟؟؟  

مخم هنگید بای😅

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی اوضاع خیطه😂

مگه میشه آخه... ب این راحتی ازدواج؟! 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

خیلی کار مضخرفیه اگه هم دروغش به طرفش ثابت بشه دیگه غیر قابل اعتماد میشه و نمیشه باهاش زندگی کرد

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤
خیلی اوضاع خیطه😂 مگه میشه آخه... ب این راحتی ازدواج؟! 

آره والا خودم دیدم یه دکترمرد بود گفت بخاطر شرکت و پرستیژ و درآمد نمایشی بالا و سهام دختره و راننده شخصیش ازدواج کردم در حالیکه همش طبل تو خالی بود و گول خوردم و طلاق داد 

راست میگین بعصیهام میسوزن و میسازن

بله خب بدبخت دختربا هزار مشکل درسشو میخونه طرف قول میده میذاره بره ادامه تحصیل بده بعد عروسی میزنه زیرش اوقات تلخی میکنه چاره ای نداره دختر بخاطر حفظ آبروش کل آیندش وآرزوهاش رو خاک میکنه