2777
2789
عنوان

معجزه نادعلی بیاین؟؟؟

63580 بازدید | 85 پست

سلام خانما من قبلا دعای نادعلی میخوندم ولی فکر نمیکردم اگر نیت کنم ۷ تا انقدر سریع الاجابه باشه میدونم هر کدوم از شماها هم حاجت هایی روزمره دارین که دوست دارین تجربه کنین واقعا هفت مرتبه که عدد مقدسی ام هست بخوانید و معجزه آشو ببینید لطفا اگر شماهم دعایی میدونید که معجزه میکنه اینجا تو این تاپیک معرفی کنید تا ماهم تجربه کنیم من عاشق دعاها هستم من تازه واردم کسی و میشناسین تو نی نی سایت که استاد دعاها باشه ممنونم معرفی کنید

اره این دعا واقعا معجزه.میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعای یاسین و مزمل رو شنیدم برای محبت زوجین 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

😍😍😍من از چله ی زیارت عاشورا جواب گرفتم دوستم از چله ی یس ،واقعه هم برای رزق و روزی عالیه، روزهای پنج شنبه ۵۰مرتبه سوره ی قدر ثروت زیادی رو بهتون روانه میکنه همینطور تکاثرچهل مرتبه در روزهای دوشنبه و چهارشنبه 

روزی هفت مرتبه خوندین یا روزی یک مرتبه تا هفت روز ادامه دادین؟؟ توضیح بدین ممنون

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

من آرزوهام خیلی کوچیکن مثلا آرزومه با شوهرم ببار بریم شهربازی آیا همچین دعاهایی برآورده میشن بادعا یا اینا آرزو نیستن 

😍😍😍من از چله ی زیارت عاشورا جواب گرفتم دوستم از چله ی یس ،واقعه هم برای رزق و روزی عالیه، روزهای ...

ممنون عزیزدلم اتفاقا یه پیج کاری دارم ان شاالله برام بگیره ممنونم ازت