2777
2789

امکانش هست؟

مگه اینطور نیست که اول لانه گزینی صورت میگیره ، بعدش بتا میاد توی خون؟؟

من دو روز بعد از بنای مثبت، یک روز لکه بینی قهوه‌ای کمرنگ دیدم که خودم حدس میزنم برای لانه گزینی باشه دکترمم گفت ممکنه ، ولی توضیح بیشتری نداد.

بنظرتون ممکنه دوقلو باردار باشم و قُل دوم یکم دیرتر لانه گزینی کرده؟🤔محض کنجکاویه، ضد حال نزنید 😄.

و اینکه گاهی سمت راست رحمم تیر میکشه، گاهی سمت چپ

اینم می‌تونه نشانه دوقلویی باشه؟؟

فر گیس یعنی گیس فر  

این لانه گزینی نیست شما لکه بینی داری یعنی باید استراحت کنی

رابطه فعلا ممنوع اگر سونو قلب رفتی هم شیاف بنویسه برات

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
این لانه گزینی نیست شما لکه بینی داری یعنی باید استراحت کنی رابطه فعلا ممنوع اگر سونو قلب رفتی ه ...

الان که دیگه لکه ندیدم، دو هفته پیش در حد نصف روز.

سونوی قلب هنوز نرفتم

فر گیس یعنی گیس فر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالاً لکه بینی بوده عزیزم، چون اول لانه گزینی اتفاق میفته بعد هورمون hcg وارد خون و ادرار میشه

خب اون دوقلوی ناهمسان که گاهی در حد چند روز اختلاف سن دارن، مگه لانه گزینی سوم در روزهای متفاوت نیست؟؟

شاید قل دوم بعد از قل اول ، لانه گزینی کنه.

فر گیس یعنی گیس فر  
مواظب باش ممکنه لک واسه لانه گزینی نباشه اگه ادامه دار شد شیاف بزار برو دکتر

نه خداروشکر ادامه نداشت.

فقط نصف روز بود ، اونم قهوه ای موقع خشک کردن خودم.

ولی دکترم گفت باید استراحت کنم و کار سنگین انجام ندم.

البته گفت ممکنه لانه گزینی هم باشه.

منو به فکر فرو برد

فر گیس یعنی گیس فر  
خب اون دوقلوی ناهمسان که گاهی در حد چند روز اختلاف سن دارن، مگه لانه گزینی سوم در روزهای متفاوت نیست ...

در مورد دوقلویی چیزی نمیدونم فداتشم، اما اول لانه‌گزینی اتفاق میفته، بعد جفت تشکیل میشه و بعدش هورمون بارداری از طریق جفت وارد خون مادر میشه

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
بتات چند بود ؟ سونو شدی که ساک حاملگی دیده بشه؟ دکترت سونو ننوشت ؟ اگر شش هفته به بالا هستی بزای ...

بتام ۳۰ بود ، دو روز بعد شد ۷۰

فرداش لکه دیدم ، شبش قطع شد.

هنوز سونو نرفتم.

قصد دارم برم حتما.

ولی خب گفتم محض کنجکاوی سوال بپرسم شاید کسی تجربه داشته باشه

فر گیس یعنی گیس فر  
بتام ۳۰ بود ، دو روز بعد شد ۷۰ فرداش لکه دیدم ، شبش قطع شد. هنوز سونو نرفتم. قصد دارم برم حتما. ...

خب خدا رو شکر سیر صعودی داشته عالیه 

همونطور که دکترت گفته مراقب باش و کار سنگین نکن 

جگر نخور 

و اینکه از الان برای فرزند پروری آماده شو 

Naslenokids تو اینستا فالو کن 

کتاب الگوی کودک سالم بگیر بخون 

و از بارداری لذت ببر 

در مورد دوقلویی چیزی نمیدونم فداتشم، اما اول لانه‌گزینی اتفاق میفته، بعد جفت تشکیل میشه و بعدش هورمو ...

نه عزیز جنین تشکیل میشه یه ستوده سلول به وجود میاد میچسبه به رحم این توده به مرور زمان کیسه اب و جفت رو تشکیل میده از وقتی که این توده به رحم بچسبه بدن شروع به تولید hcgمیکنه

صلوات