2777
2789
عنوان

شوهر با احساس

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 28 پست
نه ولی بعضی موقع میاد پیش من زر زر میکنه که شوهرم زیاد بهم محل نمیده اعصاب منم خورد میکنه 

تو چيكار اون داري اعصابت خورد ميشه

اگه راضيه پس چرا گله ميكنه ميگه شوهرم محل نميده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار می‌کنه مثلا ؟  ممکن داداشام منطقی هستن  پسر احساسی ندیدم 😂😐

خیلیییی محبت میکنه همه جوره هوامو داره

کمتر از گل بهم نمیگه

داداشات هم به موقعش احساسی میشن😉

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

تو چيكار اون داري اعصابت خورد ميشه اگه راضيه پس چرا گله ميكنه ميگه شوهرم محل نميده

یکم خواهرم دو قطبیه هم میگه دوس دارم هم بعضی موقع به جونش که رسید گله میکنه خواهر منم خیلی با احساسه مثل کنه فقط میخواد بچسبه بهش

تو چقدر خوشبختي  ازاينا هم خوشم نمياد . يكم كل كل خوبه😁

خداروشکر:)

اره من حوصلم ک سرمیره دعوا میندازم وسط🤣

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

شاید تو زندگی خصوصیشون با احساس باشه

همسر منم از بیرون خیلی سرد و عصبی بنظر میاد جوری که اوایل اومد خاستگاری من عزا گرفته بودم این انقد مغروره چجوری میتونم باهاش زندگی کنم فلان...

ولی اصلا اینجوری نیست تو خونه دلش قد گنجشکه🥺خیلیم ابراز محبت میکنه

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
شاید تو زندگی خصوصیشون با احساس باشه همسر منم از بیرون خیلی سرد و عصبی بنظر میاد جوری که اوایل اومد ...

یا خدا🤣🤣مال خواهرمم خیلی مغروره خیلیم عصبی البته دکتر بهش قرص اعصاب میده ولی نمیندازه

یا خدا🤣🤣مال خواهرمم خیلی مغروره خیلیم عصبی البته دکتر بهش قرص اعصاب میده ولی نمیندازه

وا در اون حد که نه ، همسر من اینجوری بنظر میاد فقط وگرنه با خودم خیلی مهربونه

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است