2777
2789

سلام خانمهای شیرازی یه لحظه لطفا بیایین! میخوام پیشونی و خط اخم و گوشه های چشمامو بوتاکس کنم. کسی میدونه هزینش چقدر میشه؟

شادی روح داداش عزیزم صلوات😔

اگه کسی انجام داده و هزینشو میدونه لطف میکنید جوابمو بدید. بعد میام میخونم. آخه بچم گریه میکنه میخوام بخوابونمش. ممنون ازلطفتون🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو  تاپیک چربی من کامنت گذاشته بودید اما تاپیک ترکید  اگه سوالی داری بگو کمکت کنم

سلام. خوب هستید؟ من والا خیلی سر در نمیارم از ترکیدن تاپیک... یعنی چی؟  بعدم بهتون تبریک میگم برا تزریق چربیتون. مبارکتون باشه... فقط میخواستم ببینم هزینش چقدرشد و اینکه چند جلسه طول کشید؟

سلام. خوب هستید؟ من والا خیلی سر در نمیارم از ترکیدن تاپیک... یعنی چی؟  بعدم بهتون تبریک میگم ب ...

ممنون عزیرم

یعنی تاپیک حذف شد

قیمتا متفاوته از ۴ تومن شروع میشه

تو یه جلسه چربی رو از بدنتون میگیرن و به صورتتون تزریق میکنن و مقداری از چربی رو فریز میکنید برای شارژ دوباره ( یک یا دوبار شارژ میخواد)

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
ممنون عزیرم یعنی تاپیک حذف شد قیمتا متفاوته از ۴ تومن شروع میشه تو یه جلسه چربی رو از بدنتون میگی ...

مرسی گلم از توضیحات کاملت. الان شما راضی هستید؟ خوبه؟ منم خیلی دلم میخواد انجام بدم امامیترسم بد بشم جلوخانواده شوهرم ضایع بشم. 🤭

ممنون عزیرم یعنی تاپیک حذف شد قیمتا متفاوته از ۴ تومن شروع میشه تو یه جلسه چربی رو از بدنتون میگی ...

میگم شرمنده یه سوال دیگه بپرسم اون علامت زنگوله که بالای صفحه هست وقتی بالاش عدد قرمز میاد یعنی چی؟

مرسی گلم از توضیحات کاملت. الان شما راضی هستید؟ خوبه؟ منم خیلی دلم میخواد انجام بدم امامیترسم بد بشم ...

اره خیلی راضیم واقعا 

اما یک ماه بسیار سخت رو پشت سر گذاشتم‌..ورم وحشتناکی داشتم و همچنین چربی زیادی که هنوز جذب نشده بود(چون نصف اون چیزی که برات تزریق میشه جذب میشه) ، چشامم خطی شده بود..اصلا نمیشد تو این یک ماه کسی منو ببینه

اما الان دیگه اوکی شدم و قصد دارم تا اخر عمرم انجامش بدم😁

میگم شرمنده یه سوال دیگه بپرسم اون علامت زنگوله که بالای صفحه هست وقتی بالاش عدد قرمز میاد یعنی چی؟

عزیزجان یعنی یا کسی تو تاپیک شما شرکت کرده وپیام داده به شما یا کسی لایک کرده واز این قبیل چیزا

یعنی کسی بهتون پیام داده 

روش بزنید تا پیامو ببینید

اره خیلی راضیم واقعا  اما یک ماه بسیار سخت رو پشت سر گذاشتم‌..ورم وحشتناکی داشتم و همچنین چربی ...

خداروشکر عزیزم. به سلامتی انشاالله... آخه من شنیدم فقط تا دوهفته ورم و کبودی داری بعدش اوکه ی میشی! پس تا یکماه نباید کسی ببینتت! سخته🙂

عزیزم هزینه بوتاکس بستگی به مواد مصرفی داره الان اکثرا یا مصپورت ایرانیه یا دیسپورت که خارجیه، من مصپورتو ترجیح میدم هم قیمتش مناسب تره هم آدم مطمئه فیک نیست، قیمتشم 500 برای پیشونی و خط اخم، البته من تهرانم شهرستانا فکر کنم ارزونتره، بعدم اینکه من فقط میرم متخصص پوست برام انجام بده.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم