2777
2789
عنوان

همه چیو از خونه پرت کرده بیرون

969 بازدید | 18 پست

اجیم دوستش انلاین شاپ داره و پولدارن .دوستش بش گفته من با فنگ شویی پولدار شدم اولین قدم هم اینه هرچی تو کمدت قدیمیه یا لوازمی ک استفاده نمیکنی زیاد بندازی دور 

اومده کل لباساش ک فقط بخاطر اینکه چاق شده تنگ شدن براش گذاشته دم در 

کل کفشاش 

کل کیفاش و چمدونای مسافرتیش

لوازم تحریر مث تلسکوپ و ذره بین و چراغ مطالعه و...

حتی البوم عکسای بچگیش باورتون میشه ؟ تنها عکسایی ک داریم ازش همونان 

نصفشونو گذاشته شب ک همه خواب بودن ماشین اشغالی برده 

بقیشو الان خواسته بزاره مامانم فهمیده نذاشته 

بچه ها اصلا این موضوع صحت داره ؟؟؟؟؟ اخه این چکاریه 

منم دعواش کردم ک اگه میخوای بندازی بره من کاریت ندارم حداقل میدادی به خیریه ای ک من عضوشم ثواب داره تو سرما زیر چادر زندگی میکنن بعضیاشون . 

دستامو ول نکن خدا.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حس خوب باید تو دل آدم باشه وسایل بی زبون چکار کنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

فنگ شویی چیه

به زبان ساده جریان درآوردن انرژی مثبت با درست قراردادن وسایل اطراف

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

وسایل بدرد نخور که حداقل یک ساله استفاده نشده و میدونید بعدا هم استفاده نمیشه رو‌میگن از محیط زندگی دور کنید ، میشه داد به کسی یا حتی فروخت چیزایی مثل روزنامه باطله یا کتابهای بی محتوا و لباسای کهنه رو باید ریخت دور 

خخخ شاید چیزی زده !  مملکت غرق در خرافات

چی بگم والا از بس تبلیغشو کردن مردم باورشون شده منم خودم داشت باورم میشد اما دوباره گفتم همه چیز به تلاش بستگی داره و بیخیالش شدم 

دستامو ول نکن خدا.....
وسایل بدرد نخور که حداقل یک ساله استفاده نشده و میدونید بعدا هم استفاده نمیشه رو‌میگن از محیط زندگی ...

من خودم لباس هایی ک یساله استفاده نکردم و وسایل اضافه رو بخشیدم . اما تو سطل انداختن بنظرم گناه داره وقتی یکی تو خیابون داره از سرما میلرزه

دستامو ول نکن خدا.....
چی بگم والا از بس تبلیغشو کردن مردم باورشون شده منم خودم داشت باورم میشد اما دوباره گفتم همه چیز به ...

خواهرمن یه سری ادم دارن پول جمع میکنن از این کاراکه سرافراد ساده لوح را کلاه بزارن 

من خانواده شوهرم خیلی به دعانویس شهرمون اعتقاد دارن و پیشش میرن خواهر همون دعانویس میشه زن عموی من 

زن عموم میگه داداشم همیشه میاد خونه میخنده سر ساده لوحی مردم و دعای الکی مینویسه ،وماجراهای زندگی مردم میاد خونه تعریف میکنه اینا میخنندن ،این درحالیه که این اقا خیلی بیرون ادم مذهبی و سرشناس وبزرگی شناخته شده .واصن هیچی نمیدونه وهمه دعاهاش وکارهاش الکیه .

من اینا رو به خانواده شوهرم گفتم بازم میگن مااعتقاد داریم به دعاش 🤦‍♀️😂