2777
2789
عنوان

نمیتونم انتخاب کنم

135 بازدید | 16 پست

اصلا موندم چی انتخاب کنم من هرچیزی رو دقت کنم زود یادمیگیرم موندم برم حرفه ناخن کاری آرایشگری که یاد بگیرم یا خیاطی و عکاسی تو اینا خیاطی و عکاسیو بیشتر دوسدارم اما نمیدونم کدوم پر درامدتره  

بخاطر این میخام یاد بگیرم که بعد فارغاتحصیلی اگه یوقت کار نشد بیکار نمونم چون الان برا هیچ رشته ای کار نیست

هر چی علاقه داری

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میخونی 

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

عکاسی باکلاس تره

طراحی لباس و خیاطی هم آینده داره اگه جدی بشه و حتی برند خودتو بزنی و این حرفا 

ناخن کاری خیلی خز شده البته درآمدش خوبه اگه مشتری داشته باشی ولی خب دوتایی دیگه باکلاس ترن 

چون علاقه به خیاطی و عکاسی داری اینا را انتخاب کن 

اره ولی نمیدونم چه کلاسایی برم و از کجا شروع کنم عکاسیرو بعد چندسال میتونم آتلیع بزنم اینکه برم رشته عکاسی رو دانشگاه بخونم یا برم تو کلاسای عکاسی شرکت کنم کدوم خوبه 

اره ولی نمیدونم چه کلاسایی برم و از کجا شروع کنم عکاسیرو بعد چندسال میتونم آتلیع بزنم اینکه برم رشته ...

به نظرم توی کلاس های عکاسی شرکت کنید بهتره 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
ادبیات

عریزم چ رشته قشنگی 😍من عاشق ادبیاتم 

ادامه بده واس دبیری یا استاد نمیتونی دوس نداری؟

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...