2777
2789
عنوان

دکتر تغذیه خیلی خیلی مهم

96 بازدید | 4 پست

سلام

دوستان لطفا یه دکتر متخصص تغذیه خوب معرفی کنید 

حالا یا شما مراجعه کرده باشید پیشش یا اینکه میدونید کارشون عالیه (لطفا کسی رو تبلیغ نکنید)

اهواز هم باشه لطفا 

برای افزایش وزن و ویتامین و اینجور چیزا میخوام .

عزیزم  دکترای  تغدیه  برنامه میدن  ک خیلی سخت کسی ک اشتها نداره خب چطوری  بخور اخه.  قرص  سبپروهپتادین هم میدن.  

من  دوباره  رعتم  جاق نشدم. خودت  برو  دکتر  عمومی برا چکاپ کامل کامل  بنویسه  و  قرص  ویتامبن  ابنا  ببین گمه مبنویسه. بعد  شبا شیرپرچرب با خرما خشک بخور.  میان  وعده  سیب زمینی سرخ  یا  کبابی  بخور.  بعد هر وعده  غذا  5 تا خرما بخور  سریع.خود من با ابن  روش  5 کبلو  تو ی ماه چاق شدم .من که  چندین سال تلاش میگردم ابن روش جواب داد.  غذا هم اولش  ب زور بخور  حالت  تهوع  گرفتی  باز  ب زوربخور  اب یا نوشیدنی بخور ک بتونی بعد   ی هفته معدت  بزرگ  بسه دیگ نیاز  ب نوشیدنی  اب نیس ک بخواد   کمک گنه  بخوری

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

عزیزم دکتر تغذیه لازم نیست ، بعد از هر وعده غذایی ی دونه موز یا ۱۰ تا مغز بادام بخور ، آرد رو تفت بده بعد مغزهای آجیل هر چی تو خونه داشتی حتی تخمه خرد کن بریز تو آرد ها ، کره آب شده رو بریز تو آردها بعد خرما رو هسته بگیر بریز داخل مواد و با گوشت کوب دستی حسابی له کن که به خورد همدیگه برن تو ی ظرف در بسته بزار دم دستت هی در طول روز کوچولو کوچولو ازش بخور هم خوشمزه هم مقوی هم چاق کننده ، بادام یا  موز هم بعد وعده غذایی یادت نره،  به همین خوشمزگی به همین راحتی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.