2777
2789
عنوان

سنگینی قفسه سینه

234 بازدید | 11 پست

سلام من حدود ۱۶روز قبل کرونام شروع شد الان خوبم فقط نفسم آزاد نیست احساس سنگینی روی سینم دارم اسکن کردم امشب ریه درگیر نبود اکسیژن خونم هم بالاست ولی کمی سرفه میکنم کسی بوده اینطوری ببینم چرا اینجوریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کرونا دارم دائم ضعف میکنم    

حتما برو دکتر در کنارش هم جوشونده بخور روزی چند لیوان تا ده روز فقط سوپ و غذای آب پز بخور هر روز اسفند و عنبر نسا دود کن پنجره ها رو باز بذار اگه میتونی روزی ده دقیقه برو تو افتاب

حتما برو دکتر در کنارش هم جوشونده بخور روزی چند لیوان تا ده روز فقط سوپ و غذای آب پز بخور هر روز اسف ...

من از همون روز اول ککه جواب آزمایش اومد رفتم پیش متخصص وگرنه بی شک مرده بودم . خانم گل مهربونم مرسی از راهنمایی های خواهرانت

وزن الانم ۵۹ هست دلم میخواد تا اوایل اسفند بشم ۵۷  انشاالله با رژیم و ورزش موفق میشمم  
من از همون روز اول ککه جواب آزمایش اومد رفتم پیش متخصص وگرنه بی شک مرده بودم . خانم گل مهربونم مرسی ...

انشالا هر چه زودتر خوب بشین راستی بلدرچین کباب کن بخور من جون می‌گرفتم وقتی می‌خوردم خیلی خوبه

انشالا هر چه زودتر خوب بشین راستی بلدرچین کباب کن بخور من جون می‌گرفتم وقتی می‌خوردم خیلی خوبه

مرسی از راهنماییت عزیزم. زنده باشی

وزن الانم ۵۹ هست دلم میخواد تا اوایل اسفند بشم ۵۷  انشاالله با رژیم و ورزش موفق میشمم