2777
2789
عنوان

مادر شوهر یا خواهر شوهر کدومشون

205 بازدید | 15 پست

سلام دوستان خیلی برام جالبه  این سایت فقط ساخته شده و خواهر شوهر و مادر شوهر .عروسها بیان و تعریف کنن .کاش میشد جای این عبارات از علم و روانشناسی و مشکلات جامعه امروز صحبت میشد.

با خدا باش پادشاهی کن .آن کس که باید ببیند میبیند😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر تو هر تاپیکی که راهنمایی درست و حسابی میکنم که برید پیش مشاور یا کتاب بخونید نگاه کامنتم نمیکنن اما اونایی که همراهی میکنن چ چهارتا فحش هم میدن بیشتر توجه میشه بهشون!

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

حرف زدن از مشکلات جامعه مساوی با ترکیدن تاپیک و تعلیق شدن

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
ای خواهر تو هر تاپیکی که راهنمایی درست و حسابی میکنم که برید پیش مشاور یا کتاب بخونید نگاه کامنتم نم ...

من برادرم .بالاخره مردم باید بدونن یه چیزایی واقعا تو زندگی به کار نمیاد

حرف زدن از مشکلات جامعه مساوی با ترکیدن تاپیک و تعلیق شدن

مشکلات جامعه طیف گسترده ای داره.مثلا علت اینکه خواهر شوهر یا مادر شوهر بد جلوه داده شدن چیه آیا واقعا این افراد بد هستن یا این افکار از گذشتگان مونده

من خودم میگفتم شوهرم اگر به مادرش احترام بذاره به زنشم بلده و خیلی انسان دوستانه بهشون نگاه میکردم

بعد که بی اخترامی و بی ادبیاشونو دیدم الان نگاهم عوض شدهدبهشون و بدم میاد ازشون

باااتچکر

من خودم میگفتم شوهرم اگر به مادرش احترام بذاره به زنشم بلده و خیلی انسان دوستانه بهشون نگاه میکردم ...

یعنی به نظرتون با اخلاق و رفتار مناسب نمیشه کاری کرد طرف خوب باشه

یعنی به نظرتون با اخلاق و رفتار مناسب نمیشه کاری کرد طرف خوب باشه

اصلا

من خودم خیلی با نگاه مثبت رفتم جلو

با اینکه اصلا آدمی نبودم که حرفی بشنوم وسکوت کنم اما

انقدر که همسرمو دوست داشتم ودارم سعی کردم اونارو هم دوست داشته باشم لعنتیا رو

گاهی واقعا افراد لیاقت احترام ومحبت رو ندارن وبهتره اندازه لیاقتشون بهشون بها بدیم فکر نکنن خبریه

اما ازینکه با خوشقلبی وارد شدم و بعد سرد شدم ناراحت نیستم

شااااید شاااید یک روزی فکر کنن که چرا این اتفاق افتاد