2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا به این میگن آش این که مثل دوغ و نخوده با چس مثقال سبزیه🤣

اگه اومدم و درباره خانوادم با عصبانیت تاپیک زدم لطفا اول این تاپیکو بخون بعد بیا سرزنشم کن من فقط برای درد و دل میام اینجا💔https://www.ninisite.com/discussion/topic/6771793/از-هیچ-کس-شانس-نیاوردم?page=1

اول بگم که آش دوغ بنده حرف نداره.🤤😋

مال استان اردبیل.

دوغ ، نخود ، یه پیمانه برنج ، یدونه تخم مرغ ، یه قاشق آرد ، سبزی آش شامل تره ، گشنیز ، جعفری ، شوید ،ساقه سیر (شبیه پیازچه ببخشید فارسیشو نمیدونم) چند حبه سیر خشک ، در صورت تمایل عدس .

من برای اینکه موقع پختن معطل نشم حبوبات رو از قبل نیم میکنم. پس نخود (و عدس در صورت تمایل) رو نیم پز میکنیم. 

سبزی ها رو ریز خرد میکنیم.

برنج رو از یک ساعت قبل خیس میکنیم تا نرم بشه.

از اونجایی که آش دوغ ممکنه بِبُره ، یدونه تخم‌ مرغ تو قابلمه میشکنیم و یه کم همش میزنیم تا زرده و سفیده قاطی بشه ولی کف نکنه.  

برای لعاب دار شدن آش ، یه قاشق آرد رو با کمی آب سرد حل میکنیم و به تخم مرغ تو قابلمه اضافه مزکنیم.( آرد تو آب گرم گوله میشه )

چند حبه سیر برای خوشمزه تر شدن آش له میکنیم (میتونیم رنده یا خردش کنیم) 

سیر، نخود نیم پز و برنج رو به مواد اضافه میکنیم و دوغ رو میریزیم تو ظرفمون و میذاریم روشعله ی گاز با حرارت بالا.

چون دوغ های محلی ترش هستن، من از دوغ شهری استفاده میکنم. دوغ های شهری هودشون نمک دارن پس موقع نمک زدن حواستون باشه



آش دوغ رو باید از موقعی که روی حرارت میذاریم تا وقتی که بجوشه و قل قل کنه باید دائم هم بزنیم وگرنه ممکنه آش ببره. 

وقتی آش شروع به جوشیدن کرد ، زمان اضافه کردن نمکه. 

همیشه یادتون باشه وقتی آش جوشید ، اول  نمک رو بریزین بعد از نمک سبزی خرد شده رو اضافه کنید. نمک نمیذاره سبزی رنگ بده و آش سبز بشه.

مثل این عکس⁦⬇️⁩

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792