2777
2789
عنوان

کنجکاوم بدونم اینو

87 بازدید | 13 پست

پسر ها یا مردها به دختری که دوسش دارن و حتی اگه ندارن میتونن بگن عشقم ،نفسم ،زندگیم ،ماه من ، فدات شم و...ولی بنظرم دخترا نمیتونن به راحتی این کلمات محبت آمیز رو به زبون بیارن آیا درست فکر میکنم ؟ 

و سوالی که دارم اگه دوستت همه اینارو بهت گفت و توم نگفتی بهش حق داره با خودش بگه ازمن خوشش نمیاد ؟ فک میکنم خیلی لوس بازیه این حرفا 😂

روبه رشدم 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دخترا کمتر بنظرم 

خودمم دخترم 😅 ولی دخترا این دوروزمونه خیلی هفت خط شدن هر کاری نیست کنن و اگه دقت کنی الان خیلی ها از کلمه عزیزم و قربونت صدقه میرن حتی اگه غریبه باشن چون جا افتاده دگ 

دیدی بالاخره شد🥺✨
اینقدر خودم به شخصه از کلمه عزیزم و گلم استفاده کردم که خدا می‌دونه در حالی که طرف نه عزیزم بوده نه ...

😂😂😂درسته اما درمورد جنس مخالف میگم فک میکنن اگه اینارو بهت بگن وا میدی ولی ذره ای تاثیر ندارع 😂

روبه رشدم 🌱

سلام 

خوب یکم آهنگ های قدیمی شادمهر گوش کن شاید اثر کرد روت 

ولی روی همچین پسری حساب باز نکن پسری ک بخواد با عزیزم و.... خودشو تو دل جا بده ب درد چیز هم نمی خوره 

پسری ک با غرور و جدیت و جذابیتش بهت اهمیت بده و مراقبت باشه بدون اسن ک خود شیفته باشه و با خنده بهترین گزینس

سلام‌  درسته مرسی 👍🌷♥️

تو سلبریتی ها یا ی فیلم سریالی رو یکی کراش بزن بعد خصوصیات اون ک روش کراش زدی رو مد نظر بگیر ببین کدوم آدم اونارو داره مثلا من خودم جانی دپه بازیگری مهربون زخم خورده جدی شوخ طبع و در اوج قدرت با همه مهربون