2777
2789
عنوان

طول سرویکس

1336 بازدید | 20 پست

سلام خانومای گل...

من در هفته ۲۶ هستم و بخاطر اینکه توی آنومالی هفته هجده گفته بودن کلیه نوزادم ورم داره ،طبق نظر پزشکم سونوی دیگری در این هفته یعنی هفته ۲۶ دادم...پزشک سونوگرافم بعد از معاینه بسیار بهم گفت که طول دهانه رحمم کوتاهه و نوزادم بسیار پایینه و توی سونو انومالی پزشکم چیزی در موردش نگفته  و من با تعجب گفتم نه...

وقتی سونو انومالیم رو بازبینی کردم دیدم طول سرویکسم ۲۹ هست ومغزم سوت کشید...چون میگن زیر ۳۰ خطرناکه و سرکلاژ میشن اما توی هفته های بالاتر امکان سرکلاژ نیست ... دکتر منم اونروزها عجله داشت که برای همیشه بره تهران و حس میکنم سهل انگاری کرده که چیزی نگفته و الان من پزشکم شهر خودم نیست و تا پیدا کردن پزشک مطمئن دیگه ،فکر وخیال دست از سرم برنمیداره...آیا کسی تجربه داره؟ 

برا منم زده بود ۲۹_۳۰ 

شیاف گذاشتم دیگ بعد اون نرفتم پیش دکتر تا الان ک دو هفته ب زایمانمه

استراحت میکردم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا منم زده بود ۲۹_۳۰  شیاف گذاشتم دیگ بعد اون نرفتم پیش دکتر تا الان ک دو هفته ب زایمانمه اس ...

چه خوب و بارداری خوبی برات ارزو‌میکنم 🥰اخه پزشک من بهش هیچ اشاره ای نکرد و دارو نداد .اما بچم خیلییی پاااایینه.تویی که حرکاتش انگار توی واژنمه و سونوگرافم هم متوجه شد

سلام عزیزم ،فعلا تقریبا استراحت مطلق باش .پله ممنوع،راه رفتن ممنوع،دستشویی فرنگی استفاده کن،یبوست یا اسهال که منجر به زور هست ممنوع .خیلی رعایت کن .

از یه دکتر معتبر و مطمئن خوب مشورت بگیر .حتما.

الان مشاوره آنلاین هم هست.

اگر لکه بینی و چیزی بود به زایشگاه مراجعه کن بالاخره یه دکتر هست راهنمایی بکنه.

استرس بی خودی به خودت نده ...مگه الان کاری از دست شما برمیاد .استرس سم هست.پیگیر دکتر باش که چکار کنی .

حرف بقیه و اطرافیان گوش نده .اول به دکتر اعتماد کن بعد زایشگاه برای چکاپ.من برای یه قرص و یه درد کوچک همیشه زودی میرفتم زایشگاه .اصلا به گوگل و اطرافیان توجه نمیکردم.

چه خوب و بارداری خوبی برات ارزو‌میکنم 🥰اخه پزشک من بهش هیچ اشاره ای نکرد و دارو نداد .اما بچم خیلیی ...

نگران نباش فقط استراحت کن منم حرکتاشو روی واژن حس میکنم هفته شمام به خاطر سرویکس نیست دکترا کم کاری میکنن متاسفانه

سلام عزیزم ،فعلا تقریبا استراحت مطلق باش .پله ممنوع،راه رفتن ممنوع،دستشویی فرنگی استفاده کن،یبوست یا ...

ممنونم از راهنماییت گلم.خیلی محبت کردی🌹🙏🏻 چون بارداری اولم هست و تا الان بحران زیادی پشت سر گذاشتم با هر حرفی دچار تنش میشم و نگران نوزادم هستم... 

نگران نباش فقط استراحت کن منم حرکتاشو روی واژن حس میکنم هفته شمام به خاطر سرویکس نیست دکترا کم کاری ...

متاسفانه.مخصوصا اینکه پزشکم عجله داشت مطبشو جمع کنه بره تهران ... بعد از اون همه هزینه گزاف واقعا ناعادلانست. ممنونم از راهنمایی ومحبتتون عزیزم🌹

ممنونم از راهنماییت گلم.خیلی محبت کردی🌹🙏🏻 چون بارداری اولم هست و تا الان بحران زیادی پشت سر گذاشت ...

خواهش میکنم ،درسته عزیزم منم دخترم دو سالشه .

این دوران رو داشتم .مثلا سونو میرفتم خودم از دکتر طول سرویکس رو میپرسیدم .😉

سر ماه قاعدگی لگ بینی داشتم و تا شب زایمان شیاف استفاده میکردم و آمپول پرلوتون و..سر بچه هفته ۳۴ فیکس شد ،

خلاصه بگم بارداری دردسر زیاد داره .و بدنها هیچ کدام مثل هم نیست .

اما وقتی اتفاقی افتاده اعصاب و آرامش مادر مهمه ،الویت داره.

شنیدی طرف میگه عصبی شدم پریود شدم .

الان شرایط برای شما مضره ،واقعا حالا که شده مثل بقیه مشکلات باید حلش کنی.

یه دکتر خوب و کاربلد و همیشه در دسترس و با دقت انتخاب کن.الهی با خیریت باشه برات ،دعا بخون یا نمیتونی دانلود کن وگوش بده.خیلی موثره .

فقط مراقب باش بلند نشی ،جارو بکشی و اتاق مرتب کنی یا غذا درست کنی بگی یه املت یه ده دقیقه است اصلا.یا زیاد نشین ،بخواب.

البته رابطه رو دقیق نمیدونم ،کلا تحریک شدن بدن شما مسئله است که نباید بشی.

اما سرویکس۲۹ زیادم بد نیستا🤔

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

کمی استرس بد نیست چون باعث میشه بیشتر مراقب وضعیتتون باشید بهتره تا ماه های بالا استراحت باشید و فقط برای کارهای مهم تکون بخورید من بارداری اولم ۲۵ هفته سرکلاژ شدم 

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
خواهش میکنم ،درسته عزیزم منم دخترم دو سالشه . این دوران رو داشتم .مثلا سونو میرفتم خودم از دکتر طول ...

ممنونم از لطف و توجهتون.. تلاش میکنم استرسم رو کنترل کنم و متاسفانه تا این دوره بحرانهای زیادی رو پشت سر گذاشتم... یکبار گفتن قلب نوزادم مشکل داره و یکبار کلیه اش و بارداریم با خونریزی جفت شروع شد اما همه رو پشت سر گذاشتم ... فقط عجیب بود که چرا پزشکم پیگیر این موضوع نشد با اینکه بارها بهش گفتم حرکات جنینم رو توی پایین ترین نقطه حس میکنم و فقط میگفت طوری نیست. به توصیه هاتون عمل میکنم و مراقب خودم هستم تا زمانی که پزشک بهتری پیذا کنم .ممنونم ازتون🌹🥰🙏🏻