2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما ک حامله ایی واسه حاملگی از زمان بعد از رابطه حساب میکنید یا از زمانی ک پریود نیومده؟؟ میش ...

عزیزم حاملگی از اولین روز اخرین پریودی حساب میش ینی اولین روز ماهی ک پریود شدی قبل بارداری مثلا من شهریور اخرین پریودم بود ک اولین روز پریودم ۲ ام بود اخرین روزش ۶ ام بود 

عزیزم حاملگی از اولین روز اخرین پریودی حساب میش ینی اولین روز ماهی ک پریود شدی قبل بارداری مثلا من ش ...

پس اصلا ب ماهی ک نیومده حساب نمیشه درسته؟؟

ببین من شهریور اخرای ماه مثلا ۲۸ یا۲۹ میاد تا تقربیا اولای مهر ک دیگه تموم بشه.

بعدش  من تو ماه مهر نمبدونم ۷ یا ۸ رابطه داشتم. پریودیم مهر ماه ک ۲۹ باید میومد فقط در حد لکه اومد .حالا ببین من یعنی ۱ ماه بارداری رو دارم یان ؟؟؟

خودم گیچ شدم 

عزیزم حاملگی از اولین روز اخرین پریودی حساب میش ینی اولین روز ماهی ک پریود شدی قبل بارداری مثلا من ش ...

اصلا ب ماهی ک نیومده حساب نمیشه درسته ؟؟؟

ببین من مهر ماه ۲۸ یا۲۹ پریودیم اومده تا تقربیا اولای مهر ک  روز تموم شدشو نمیدونم ,بعدش من تو همون ماه مهر ۷ یا ۸ رابطه داشتم.بعدش ۲۹ مهرم ک زمان پریودیم بود ک کامل نیومد. با این خساب یعنی من نزدیک ۱ ماهگی هستم درسته یان؟؟؟؟؟ گیچ شدم

پس اصلا ب ماهی ک نیومده حساب نمیشه درسته؟؟ ببین من شهریور اخرای ماه مثلا ۲۸ یا۲۹ میاد تا تقربیا اول ...

عزیزم اگ تو اولین روز پریودت ۲۸ شهریور بوده الان ۵ هفته و ۴ روزی ینی رفتی توی دوماه الان توی دوماهی