بیشونم مدیر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 عنوان متولد کدوم ماه هستین؟؟😊❤ | مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 174 پست من خودم شپرد استرالیایی شدم😃😃😄😄الان بقیه ش هم میذارم مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات 1400/08/06 | 14:45 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 وای اسی عاشقتم برای بهمن که منم عالییییی بود و البته واقعی 🌹💜😂😂 اره واقعیه😃😃😃😃کاملا واقعیمن اصلا منحدم شدممیخوام شپرد استرالیایی بگیرم😂😂😂 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
دخترآشوب عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 8600 اره واقعیه😃😃😃😃کاملا واقعی من اصلا منحدم شدم میخوام شپرد استرالیایی بگیرم😂😂😂 🥲😂تیرروهم بزار ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 واییی کابوس منه پامر شدن😂😂 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
_bitsy_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 22212 @jungkooklover @nazaninnamm @euphoriaa @seokjin @bunnnny keep your voice alive in my silence
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 🥲😂تیرروهم بزار چوپان کی بودی تو😂😂چوپان اناتولی مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
آقاماشالا عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 7619 بیا اينم شانس مایه😐شتتتتت😑 کاربر خانوم هستم خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر
بلوبرری4444 عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 8070 عشقم هاسکی سیبریه🥺 واقعا خیلی به فکر اطرافیانشه .. دوست داره اطرافیان خوشحال و خوشبخت باشن ... کاش بیاد خواستگاریم منم خوشحال کنه😋🤭😂🐈 عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 اسی خرداد رو هم بذار😊😊😄 گذاشتم😂 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 من ناهار میخورم بعد میام جواب پستاتون رو میدم😁@ژیناگلمن @_عاشق_حیوانات_ @__sweet__ @0نورا0 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 26573 تیر گه خومم کاملا درست بودولی شهریور و اذرش به نظرم اشتباهه اطرافه من پره شهریوره و اذره ولی ی دونه از این ویژگیهارو ندارن برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی
بلوبرری4444 عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 8070 چوپان کی بودی تو😂😂 چوپان اناتولی منم چوپانم😂🐑 عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱