2777
2789
عنوان

ناهار

80 بازدید | 7 پست

سلام من برنج هست از دیشب ولی خورشت چی با

شه که زود پخته بشه با چی بخوریم. سبزی ندارم کوکو درست کنم. لطفا پیشنهاد بدین

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

کوگو سیب زمینی تن ماهی واویشکا

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

گوجه درست کن باهاش بخور یا کتلت کباب تابه ای  گوشت پیاز بزار توی زودپر چلوگوشت کن بخور

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغ سرخ کن 

سیب زمینی هم سرخ کن

سالاد ماست خیارم کنارش😋😋😋

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
کوگو سیب زمینی تن ماهی واویشکا

اویشکا چجوری درست میکنین

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
اویشکا چجوری درست میکنین

چرخکردهو پیازداغ تفت بده رب بزن نمکفلفل یکم اب بریز بذار بپزه دوسداشتی سیب زمینی نگینی هم تفت بده توش بریز

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
چرخکردهو پیازداغ تفت بده رب بزن نمکفلفل یکم اب بریز بذار بپزه دوسداشتی سیب زمینی نگینی هم تفت بده تو ...

اره این عالیه. ممنونم