2777
2789
عنوان

درس خوندن☹😔

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 25 پست

@اوپرا  

سلام وقتتون بخیر ببخشید مزاحمتون میشم 

شما میتونید منو در این زمینه راهنمایی کنید ؟🥲❤

بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه   التماس دعا 😘🫂💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی به نظر من مثل دبیرستانه .سعی کن قبل کلاس پیشخوانی داشته باشی تا بفهمی استاد چی میگه درس هم خیلی ...

متاسفانه فقط جزوه خوندم و سورسم کامل مونده😔

بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه   التماس دعا 😘🫂💋
اووووه تنها چیزی که تو دبیرستان تزش متنفر بودم فیزیک بود😑 موفق باشی عزیزم💚

مرررسی عزیزمم 

خیلی با فیزیک دبیرستان متفاوت میشه 😁😂

سلام

درس رو باید پیش تر بخونی 

و تفاوت خاصی با دبیرستان نداره جز اینکه باید مباحث گسترده تری بری پیدا کنی و بخونی و به استاد اکتفا نکنی 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

متاسفانه فقط جزوه خوندم و سورسم کامل مونده😔

الان دیدم رشتت فیزیکه .اگه هنوز ترمای اولی میتونی خودتو برسونی .خیلی خیلی مهمه اطلاعاتت بالا باشه و فقط لیسانس الکی نگیری

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
سلام درس رو باید پیش تر بخونی  و تفاوت خاصی با دبیرستان نداره جز اینکه باید مباحث گسترده تری ...

ممنونم از راهنماییتوون 🙏🏻❤

الان دیدم رشتت فیزیکه .اگه هنوز ترمای اولی میتونی خودتو برسونی .خیلی خیلی مهمه اطلاعاتت بالا باشه و ...

بله دقیقا اصلا دوست ندارم بی سواد برم بالا 

بله دقیقا اصلا دوست ندارم بی سواد برم بالا 

موفق باشی عزیزم💞

دعا کن منم ارشد شریف قبول شم

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
موفق باشی عزیزم💞 دعا کن منم ارشد شریف قبول شم

انشاءللهه😍😍❤💋🕊