2777
2789
عنوان

پول ریختم که دعا بگیرم

537 بازدید | 22 پست

ولی حالا خیلی پشیمونم،دعارو هنوز برام ننوشته،گفت یکشنبه روزشه،ولی من نمیخوام حس بدی پیدا کردم

خیلی پشیمونم که چرا سراغ اینکار رفتم

میخوام بهش بگم برام انجام نده،

از خدا خجالت میکشم این همه گفتم من با تو معامله میکنم و توکل دارم

ولی اینطوری کردم،خدا منو ببخشه که ازش غافل شدم

تو رو خدا سراغ اینکارا نرید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هیچ مشکلی ندارن البته اگر طرف رمال یا دعا نویس جادو گر نباشه، اگر آیه قرآنی داشته باشه هیچ مشک ...

میدونی چیه

من با شریک احساسیم مشکل علاقه ندارم دوستم داره

ولی بخاطر مشکلات رفت،مشکلات سنگین 

خواستم یکم بکشونمش سمت خودم،ولی میگن این دعاها موقتن

میدونی چیه من با شریک احساسیم مشکل علاقه ندارم دوستم داره ولی بخاطر مشکلات رفت،مشکلات سنگین  ...

گفتم ک بستگی داره اگر قرآنی بگیری ، و اعتقاد داشته باشی همیشگی عمل میکنه، نه اینکه جادو کنی یا رمال رو بگی برات دعا بنویسه، هیچ مشکلی نداره نگران نباشید

میگه دعای قرآنیه ولی همش میگم اگرم برگرده دست خودش نبوده چه ارزشی داره

نمیشه گفت دست خودش نبوده ....

نمیشه زیاد توضیح داد، ولی خب ی جوابی هم دست خودش هست،اگر قرانیه پس نگران نباش، 

من خودمم می‌خوام دعا بگیرم چون حالم خیلی بده

نمیشه گفت دست خودش نبوده .... نمیشه زیاد توضیح داد، ولی خب ی جوابی هم دست خودش هست،اگر قرانیه پس نگ ...

من الان خودم ختمهای قرآن برداشتم میخونم و اینا

فعلا که خبری نیست

یبار پارسال یه غسل با سوره طه انجام دادم خوب بود همه چیزش بعد از پنج شش ماه دوباره زد زیر همه چی

من الان خودم ختمهای قرآن برداشتم میخونم و اینا فعلا که خبری نیست یبار پارسال یه غسل با سوره طه انج ...

من الان توی ی کانال عضوم قرانیه دعا می‌نویسه عکسشو میاره رایگانه، خودت از روش می‌نویسی بعد ب بازو هات می‌بندی، تعریف کرده بودن ازش راضی بودن رایگان هم بود البته خودمم هنوز شک دارم

یا آیدیش رو بهم بده

من بهش پیام دادم 

بهش گفتم ک میتونم خودم دعا بنویسم 

بعد گفتش برای افراد ۳۰ب پایین خوب نیس.....

خلاصه چند تا سوال دیگ ازش پرسیدم، بعد یهو جو گیر شد گفت از اولشم میدونستم کلاه برداری.....

بعد بهش گفتم اگر من کلاه بردارم چرا اومدم توی روبیکا دنبال دعا میکردم؟

شما ک پولتو میگیری دیگ، یهو دیدم بلاکم کرد، یارو بی جنبه بود، ولی خب عکس دعا محبت ش رو دارم خواستید میزارمش