2777
2789

دیشب خونه مادر شوهرم دعوت بودیم عموی همسرم هم با خانواده و جاری ام اونجا بودن بعد سر سفره من با دخترم کنار هم بودیم یه خورشت جلو ما بود مادر شوهرم وسط غذا خوردن ما خورشتو برداشت گذاشت جلو شوهرم که اونور سفره بود  سه تا خورشت هم گذاشته بود جلوی جاریم و شوهرش .. قبلا هم چند بار این کار رو کرده بود ولی من گفتم شاید حواسش نبوده ...واقعا دوس ندارم دیگه برم خونه اش ولی مجبورم حالا دوس ندارم دیگه غذایی یا حتی یه لیوان چای بخورم نمیدونم چجوری برخورد کنم

من باشم ديگه پامو اونجا نميذارم

من هم در آرزوى فرزندم اما نه به دلايل فيزيكى، به دليل اينكه اينجا فعلا جاى قشنگى نيست كه بخواهم فرزندى را به اين سرزمين هديه بدهم. بزرگترين فداكارى من براى فرزندم اين است كه با نياز مادر شدنم ميجنگم ...كاربر از سال ٩٥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیتی نده . 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

شوهرتون متوجه شدن جلوی شما خورشت نیست؟باید همون موقع برمیگردوند و میگفت شما و دخترم خورشت ندارین و میزاشت جلوتون.تا مادرشوهرت متوجه رفتار زشتش بشه.و سعی کن سر سفره کنار هم بشینین..ماهمیشه کنار هم میشینیم.

خودتو حساس نکن تعبیر به بد نکن دلت سیاه میشه  به مرور زندگیت تلخ میشه

من واقعا حساس نیستم ولی خدایی یه نفر چند بار اینکارو بکنه ناراحت نمیشی دل من سیاهه یا اون

اگ حساسیت ب خرج نمیدی و واقعا منظوری داشته بنظرم دیر ب دیر برو خونش غذاهم نخور اصلااا

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️