خانوما من ای وی اف انجام دادم مثبت شدم ولی خدا نخواست و قلبش تشکیل نشده دیروز سونو دادم رشدش تو 6 هفته مونده بود و قلبش تشکیل نشده ولی باید 9 هفته میبودم داروهامو قطع کردم کسانی که تجربه سقط دارن میشه راهنمایی کنن چی مصرف کنم راحت تر سقط بشه؟؟
خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
متاسفم خدا به قلبت ارامش بده،رازیانه سیاه دانه،مریم گلی بومادران باهم دم کن صبح وعصر یه لیوان بخور،ط ...
ممنون اینارو از عطاری و داروگیاهی اینا بخرم درسته؟؟ خودم امروز صبح ناشتا زعفران غلیظ دم کردم با نبات و خرما خوردم سه لیوان زعفران غلیظ و نبات با 8 تا خرما ناشتا خوردم دیگه صبحانه نخوردم اینام خوبه به نظرت؟
خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوبه عزیزم،بله از عطاری بگیر من خودم سقط داشتم با همین جوشانده کامل رحم تخلیه شد،بالا پایین بپر تحرک ...
شما طبیعی باردار شده بودید؟؟ من ای وی اف کردم روزی دوتا آمپول پروژسترون میزدم حدودا 2 ماه فک میکنم خییییلی جاشو محکم کرده میترسم با اینا چیزی نشه تا حالام چیزی نشده الان سه روزه خبری نیس حتی لک هم ندارم خیلی میترسم کارم به جاهای باریک بکشه
شما طبیعی باردار شده بودید؟؟ من ای وی اف کردم روزی دوتا آمپول پروژسترون میزدم حدودا 2 ماه فک میکنم خ ...
جوشانده رو بخور و طناب بزن یواش یواش حالت پریودی شروع میشه.انشالله که بتونی خونه دفع کنی ولی اگه خالت بد شد برو بیمارستان من خونه سقط کردممهم ترین چیز ایتکه بقایای حاملگی نمونه تو رحم سقطم مردی بازم جوشونده رو بخور تحرک داشته باش تا کامل رحم تخلیه شه محکم باش قوی باش روزای سخت میگذره
تو همانی که توانی بکشانی دل مارا به جهانی که دلم میخواهد.
جوشانده رو بخور و طناب بزن یواش یواش حالت پریودی شروع میشه.انشالله که بتونی خونه دفع کنی ولی اگه خال ...
کارم شده طناب زدن و گرمی خوردن ولی فعلا خبری نیس نه دردی نه خونی هیچی خدا خودش بخیر بگذرونه چی بگم خواست خدا بود باید تحمل کرد میگذره انشاالله بعدش خیر باشه ممنون برا راهنمایی ت عزیزم
سلام عزیزم بیا یه خبری از خودت بده بهمون درچه حالی؟ دل نگرونتیم تو تاپیک هرکاری کردم تگ نشدی ...
سلام عزیزممممم خوبی نی نی ت خوبه؟؟ ممنون که بفکرم بودی یکم از خودت برام بگو؟ بچه های دیگه چی خوبن؟ خیلی وقته نی نی سایت نیومده بودم حالم اصلا خوب نبود روحیم داغون بود تازه یکم خوبم از لحاظ جسمی هم که بماند زجر دنیارو کشیدم تا سقط شد هم بستری شدم با دارو بعد از یه روز داروگرفتن سقط شد ولی آخرشم کارم به اتاق عمل و کورتاژ کشید سه روز بیمارستان بودم انگار نمیخواست دل بکنه ازم😔 ولی تموم شد جنینم دادن آزمایش برام بعد از 40 روز جوابش اومد گفتن جنین سالم بوده و مشکلی نداشته
ای وااااای چه حیف که سالم بوده ولی برات نمونده الهی بگردم😔😔😔 انشاءالله برات سبب ساز میشه عزیزم خ ...
اره گفتن سالم بوده ولی خوب خواست خدا نبود و نموند خدانکنه عزیزممم.. انشاالله ممنون راضیم به رضای خدا و مگه خودش به دلمون کمک کنه وووای از این هماتوم اشکال نداره انشاالله این چند ماه هم راحت بگذرونی خشکلم
اره گفتن سالم بوده ولی خوب خواست خدا نبود و نموند خدانکنه عزیزممم.. انشاالله ممنون راضیم به رضای خدا ...
شما جنین تشپکیل شده بود؟
من الان باید ۷هفته واینا باشم رفتم سونو ۵هفته و ۵روز بودم
گفجنین تشکیل نشد قلب هم نه
یعتی درست میشه
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
شما جنین تشپکیل شده بود؟ من الان باید ۷هفته واینا باشم رفتم سونو ۵هفته و ۵روز بودم گفجنین تشکیل ن ...
بله جنین بود موقع سقطم نشونم دادن ولی خوب قلبش تشکیل نشد موقع سقط با حساب بیمارستان حدودا 11 هفته بودم شمام صبر کن منو تا 10 هفته نگه داشتن برا تشکیل شدن قلب عزیزمم انشاالله قلبشم تشکیل میشه خدابزرگه
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم