2777
2789

ختم ١٢٤٠٠٠صلوات به نيت حاجت روايي همه مون 

تعداد صلوات هايي كه ميفرستين اينجا بگيد 

انشالله همگي حاجت روا شيم🌷🙏🏻

خدايا ميشه كمكم كني دلم خيلي گرفته خدا جونم من كه بجز تو كسي ندارم تو تنهام نزار 😢١٤٠٠/٠٦/٢٩ساعت١٢:٣١

۵

لطفا برای امضام دعا کنین

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم به حاجتت برسی عزیزم

ممنون مهربون🍃❤️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
۱۰۰۰صلوات ب نیت آرامش ذهن همسرم‌انشاالله مشکلات مالیش حل بشه دعا کنید برامون لطفا

حاجت روا

خدايا ميشه كمكم كني دلم خيلي گرفته خدا جونم من كه بجز تو كسي ندارم تو تنهام نزار 😢١٤٠٠/٠٦/٢٩ساعت١٢:٣١