2777
2789
عنوان

تزریق کوتون به بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 14568 بازدید | 98 پست
یمدت کج بود الان خوب شده 

عه جدی خواهشا بگو از کی متوجه کجیش شدی کی خوب شد دکترت ماساژ داد خوب شد یا تزریق آمپول یا دارو به کدوم سمتت کج شده بود عزیز من که دارم دیوانه میشم اصلا نوک بینیم فرم نگرفته وبه سمت راست کمی کج

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه جدی خواهشا بگو از کی متوجه کجیش شدی کی خوب شد دکترت ماساژ داد خوب شد یا تزریق آمپول یا دارو به کد ...

بعد دو هفته متوجه شدم کجه دکتر گفت ورمه ماساژ داد مدام ماساژ دادم خوب شد به سمت راست کج بود تو عکسم بیشتر دیده میشد

برا خواهرم انگار از وسط شکسته بود کلا تو رفتگی شدید بود رفت دکتر خودش آمپول زد درستش کرد  اصلا ...

آهان نمیدونم این کجی بینی من کی میخواد بره آمپول زدم فرمم نمیخواد انگاری بگیره ۴ ماهه عمل کردم

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
بینی شما گوشتی یوده 

استخوانی

آهان نمیدونم این کجی بینی من کی میخواد بره آمپول زدم فرمم نمیخواد انگاری بگیره ۴ ماهه عمل کردم

نترس گلم کجی تا ۱ سال هست چون ورم هی قرینه می‌خوابه حس بدی داری فقط ماساژ بده فرم دل خوابتو خیلی تاثیر داره

آره من ۴ بار رفتم کورتون زد البته به مرور خودش کم میشه اما ماساژ بده خیلی تاثیر داره چسبم بزن زیاد خ ...

ترسیدم از چسب باشه دیگ نمیزنم ولی بیرون رفتنی خجالت می‌کشم بدون چسب . شما چن وقت چسب بدی