2777
2789

ن....عشق من از برج ۶ رفته 

تا الان نتونستم فراموشش کنم.

کلا نمیتونم خاطره هاشو فراموش کنم چ برسه ب خودش 

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!

نه 😑 مگر اینکه خیلی بی وفا باشی

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن والا من قبلا شوهرم سه ماهی بیست روز میومد میگفت از سر کوچه بوت رو حس میکردم ولی الان که دیگه صبح میره شب میاد اول بچه ها بوس و بغل بعد تازه میگه اه اه تو هم اینجاهستی🙄

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
ن....عشق من از برج ۶ رفته  تا الان نتونستم فراموشش کنم. کلا نمیتونم خاطره هاشو فراموش کنم چ ب ...

کات کردین

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
تو سایت خانوما میگی اقایون؟ من از شما میپرسم ایا این کار درستی است؟

درباره تیکه دوم امضات 😁 من یکم دیرتر از یه سری دوستام ازدواج کردم اونا متاهل بودن و با منه مجرد رفت و امد نمیگردن

حالا منم متاهلم و اونا جدا شدن و بازم با من نمیگردن 😂😂

خواستم بگم من همیشه تو موقعیت های نادرست بودم 😂

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

ن درست نیس کسایی هستن ک نمی بینیمشون ولی ب یادشون هستیم❤️

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
درباره تیکه دوم امضات 😁 من یکم دیرتر از یه سری دوستام ازدواج کردم اونا متاهل بودن و با منه مجرد رفت ...

😂😂

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

یکی بود خیلی منو میخواست، دیگه نشد ازدواج کنیم، ۱۵ سال پیش

پارسال منو دید اتفاقی ، اومده پیج اینستاگراممو پیدا کرده... خودش متاهله، منم متاهلم

البته پیاماشو سین نکردم، پیام داده چرا بدبختم کردی، کاش انقد مغرور نبودی من می‌دونم دوسم داشتی و ...

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

ســــــــــــ💖ـــــــلام ســـــــــــــ😍ــــــلام

خانمـــ👱🏻‍♀️ـــا و آقایــــ👨🏼‍🦰ـــون خبر دارم اونم چه خبری 🔥🔥🔥

میخواییم با یه خانواده شر و شیطون که تو زندگیشون هر روز پر از چالشه و با فراز و نشیب های زیاد  روبه رو میشن آشنا بشیم

📎🖇️ داستان ما مجموعه ای از عشق دیروز و امروزه که باهم تلفیق شده و زندگی پدر و مادرا به زندگی بچه ها گره🪢 خورده

بیایید تو پیجمون تا خودتون بخونید و لذت ببرید 😍😋💕💞💖💗

این لینک پیج هستش بزنید روش وارد پیج‌ میشین 

آیدی =roman_love84

یکی بود خیلی منو میخواست، دیگه نشد ازدواج کنیم، ۱۵ سال پیش پارسال منو دید اتفاقی ، اومده پیج اینستا ...

شمارو به جان عزیزت سین نکن پیاماشو اون متاهله حالا

ممنون که خوب و سالمی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....