2777
2789
عنوان

بچه ها چیکا کنم نوزادم شیشه شیر رو پس میزنهتو رو خدا کسی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بااب جوشیده سردشده اب قنددرست کن بعدسرشیشه شیرروبزن تواب قنداتاشیرین شه موردبعداینکه شایدطعم شی ...

شیرخشک خریدم از شیرماور خوشمزه تره به خدا اینقد خوشمزه است انگار فراموش کرده یا لج کرده  نمیدونم چشه

از شب تا صبح داره سینه میخوره روزها انگار سیره شیشه رو قب‌ل نمیکنه  به خدا موندم نمبدونم کی سیره کی گشنشسه 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
عزیزم شیشه شیر مشابه سینه مادر بگیر حتما میگیره 

دیجی کالا یه نمونشو دیدم  بخرم  پس ۹۴۰ تومن بود ولی خیلی شبیه سینه مادر بود 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
شیرخشک خریدم از شیرماور خوشمزه تره به خدا اینقد خوشمزه است انگار فراموش کرده یا لج کرده  نمیدون ...

عزیزم بچه هاتایه مدت هم شیشه شیرمیگیرن هم سینه ازیه جایی یه یعددست به انتخاب میزنن یاسینه یاشیشع شیرخودم تجربشوداشتم 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

عزیزم بچه هاتایه مدت هم شیشه شیرمیگیرن هم سینه ازیه جایی یه یعددست به انتخاب میزنن یاسینه یاشیشع شیر ...

یا ابوالفضل  من چیکار کنم کن توان شیروادن ندارم 😭 این جی بخوره پس بدبخت شدم که

اسی دختر منم همینجوری بود،نبات بزن ب دهانه شیشه شیر بذار شیرین باشه میگیره

نبات چه جوری بزنم دهانه شیر تو رو خدا توضیح بده یکم

لج کرده قبلا نیگرفت لج کرده  از وقتی با شیشه شیر خوابیده لج کرده  علاقه داره زیزسینه بخواب ...

واااای چه طور دلت میاد میگی خوب مادری عزیزم خودت رو تقویت کن وظیفه مادریه این

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین
یا ابوالفضل  من چیکار کنم کن توان شیروادن ندارم 😭 این جی بخوره پس بدبخت شدم که

همون روش هایی روکه گفتم امتحان کن حالاگفتی کروناداری سختته وگرنه تاپایان پنج ماهگی همون شیرخودت رومیدادی یکماه زودترکمکی شروع میکردی حداقل کمترشیرمیخورد

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

روزها شیر خشکش بده که دیگه شب توان داشته باشی شیرش بدی چاره چیه

نمیگیره شیشهرشیر اصلا لج میکنه نمیگیره جشاش تیک عصبی میخوره گریه میکنه لباشو جمع میکنه غصه گریه بغض میکنه اصلا یه وضعی انگار دارمرباهلش چیکار میکنم

دیجی کالا یه نمونشو دیدم  بخرم  پس ۹۴۰ تومن بود ولی خیلی شبیه سینه مادر بود

من دخترم تا هشت ماهگی شیرخودم میخورد بعد یه دفعه شیرم خشک شد دخترمم شب وروز گریه میکرد وهیچ شیشه شیری هم قبول نمیکرد تا یه نفرتوداروخانه به همسرم گفته بود این بخر واسش وخداروشکر گرفت 

برای حاجت رواشدنم یه صلوات مهمونم میکنید😔
خخخ اسی وااای دختر منم همینجوری بود انگاری پستونکش بودم،بخدا یکم ک بزرگ شدو چاردستو پا رفت،تا میخواس ...

😭😱 تپ رو خدا من گردن درد گرفتم یه کاری میکنه با پستونم انگار که پستونکشم تا خانوم بخوابه