2777
2789

امروز روز پنجم پریودمه.. بتا دادم 129بود..دوروز پیشم 68بود..کیا تجربه دارن؟ چطور شد؟ 

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲برابر شده خوبه که. من سر پسرم ۱۰ روز بعد موعدم ۲۰۰ بود دیگه تکرار نکردم  دکترم میگفت خوبه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

خوبه 

مهم اینه که داره بالا می‌ره 

اصلا نگران نباش 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

مرسی از انرژیاتون.. هنوز باورم نمیشه باردارم.. 

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
لطفا قسم نده درست نیست

اخه چندبار تاپیک زدم هیچکی نیومد.. خ نگرانم

نگران نباش عزیزم، من سه روز بعد از موعدم بتام ۳۴۰بود مال منم خیلی پایین بود، احتمالاً لقاحت دیر اتفاق افتاده

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
نگران نباش عزیزم، من سه روز بعد از موعدم بتام ۳۴۰بود مال منم خیلی پایین بود، احتمالاً لقاحت دیر اتفا ...

من روز سوم 68بودم..چی بگم یکم نگرانم.. ایشالا که هرچی صلاحه