2777
2789
عنوان

زندگی بدون عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 35 پست

به کسی دیگه علاقه دارید ؟؟؟؟ 

اگه نه 

در کودکی عشق ورزی رو یاد نگرفتین و‌نمیتونید عاشق بشید 

وگرنه اگه ادمه خوب و با محبتی باشه و با چهرش هم مشکلی نداشته باشید کم پیش میاد بهش گرایش پیدا نکنید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم ، اگه بوجود نیاد چی؟

خیلی به خودت تلقین میکنی که عشق در تو به وجود نمیاد...به خودت تلقین کن عاشقش میشی ...بهترین مرد دنیا رو داری...اعتماد به نفستو ببر بالا....عین ملکه باش.‌‌..و عین ملکه ها زندگی کن👌🏻❤️

خداوسط غمات یه گل میکاره🌹
بنظر من زندگیه خودته و دوران عقد برای شناخت.اگر دوسش نداری زندگی راحتی نخواهی داشت همش باید وانمود ک ...

میخوام بهمش بزنم از خدااامه 

ولی ترس دارم از آبرو ، دوست داشتن اون عذاب وجدان دارم آه ش بگیرتم 

اینکه مهر طلاق میخوره ب شناسنامم و دیگ کسی برا ازدواج نمیخوادم😔

اره دوسم داره و این بیشتر عذابم میده  خوشبحالتون

خب اگه دوسش نداری زودتر تمومش کنی بهتره بعدها خیلی خیلی سخت میشه برات و اینکه مگه میشه بدون مجبت ازداوج کرد نمیتونم درک‌ کنم

سخت که چه عرض کنم ، زجر آوره

منم دقیقا شرایط تو رو دارم  گلم 

۷ سال ازدواج کردم ولی ذره ای علاقه مند نشدم 

هیج رابطه ای هم دیگه نداریم 

میخام جدا شم نمیزارن😭😭😭

خیلی دوسم داره 

و آدم خوبیه

میخاستم بنویسم ووروجکِ بدون آقای نجار ولی "ر"  آخرش ثبت نشد ، شد ووروجک بدون آقای نجا🤪 کاربری ۳۶ممه تورو ب پیر ب پیغمبر برا من گزارش نزنید🤕  بقرِان کریم با شماره ی همکار شوهرم عضو شدم 😥 حالم یه جوریه ک انگار ورزش داشتیم و هوا بد بوده و موندیم تو کلاس ، زنگ بعدم ریاضی داریم 🥴🤢   باطن باید زیبا باشه نه ظاهر . کی فکرش میکرد سیب زمینی 🥔 با اون قیافه ش انقد خوشمزع 🍟 باشع 😋   بچه به دنیا آوردی هی بهش میگی نکن نکن ، خب خودت نمیکردی عزیزم 😈    تلخ ترین جمله ی بازی های کودکی ؛ " تو نخودی باش" لامصب قدرت تخریبش معادل با بمب هیروشیما بود نمی‌فهمم چرا وقتی زبونتو اتفاقی گاز میگیری درد میگیره ولی وقتی عمدی گاز میگیری درد نمیگیره . حتی نمی‌فهمم چرا شما الان دارین زبونتونو گاز میگیرین ! 👅  کاربری  متعلق ب دو نفره