2777
2789
عنوان

دکلره تخم شپش رو از بین میبره؟

1282 بازدید | 32 پست

سلام صبحتون بخیر😩

سرم ک شپش گرفته بود کل شپش هاش رو از بین بردم تخم شپش هارو هم با دست کشیدم بیرون پشت سرمم شوهرم تمیز کرد (موهامو خامه ای زدم البته)ولي ديشب ١١تا تخم شپش از موهاي پشت سرم خودم با دست جدا كردم دارم نابود ميشم ديگه درست زماني ك ميخواستم برم عكس بارداري بگيرم فهميدم شپش گرفتم موهامو خامه اي كردم الان ك ميبينم هنوز تخم شپش ب موهامه گفتم دكلره كنم از بين ميره يا همين خامه اي هام بزنم😭از دختر صاحب خونمون گرفتم طبقه بالاي ما هستن از وقتي فهميدم شپش گرفتم ازشون ديگه باهاشون رفت و آمد نكردم چون درمان نميكنن تازه الان واسم قيافه ام ميگيرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکلره رو نمی دونم ولی روغن کرچک هم شپشا رو میکشه هم تخما رو از بین میبره خیلی خوبه باعث تقویت مو هم میشه

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️
فکر نمیکنم تاثیر داشته باشه . شامپو ی مخصوصش رو زدی؟  یه روز درمیون با دقت بشین تخم هاش رو جدا ...

اره عزيزم زدم ولي چون باردارم نتونستم از شامپو هاي قوي استفاده كنم ديگه تو اين دوهفته مريض شدم مثلا بايد بچه وزن ميگرفت چند روز ديگه دنيا مياد من همش مشغول ملحفه و لباس شستن و اتو كشيدن و جارو برقي كردن بخاطر شپش 😭😭😭

اره عزيزم زدم ولي چون باردارم نتونستم از شامپو هاي قوي استفاده كنم ديگه تو اين دوهفته مريض شدم مثلا ...

منم شیرده بودم شامپو ی قوی استفاده نکردم . یک دوره زدم متاسفانه ی دونه شپش زنده دیدم . هفته بعد ( طبق دستور شامپو) مجدد امتحان کردم و حدودا یه روز درمیون تخم ها رو از سرم جدا میکردن تا الحمدالله تمام شد

عزیزم چند وقت پیش موهای من و دو تا دخترام پر شپش بود موهامو رنگ گذاشتم نرفت هر چی شامپو شو خریدم شستم نرفت آخر سر از عطاری دارو گرفتم با شونه مخصوص داروش یه روغن بود زیاد ماثر نبود ولی با شونه در عرض سه روز همشو نابود کردم 

شونه از اون استیلا میگم نری یه وقت پلاستیکی بگیری اینی که من میگم یکم گرونه نمیدونم ۷۰ یا ۸۰ تومن شد

منم شیرده بودم شامپو ی قوی استفاده نکردم . یک دوره زدم متاسفانه ی دونه شپش زنده دیدم . هفته بعد ( طب ...

من ده تا شپش جدا كردم با كلي تخم شپش اينا ميدونستن شپش دارن نميگفتن بعد ميومدن خونه ي من روي بالش ك ميخوابيدن از اتوي مو و برس براشينگ وبرس خودمم استفاده كرده چون توي سالن بودم قبلا وسايلم كامل بود همش اينجا بودن😭😭😭الان وسايلمو ريختم دور