2777
2789
عنوان

رابطه تون با خواهرتون چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 42 پست

ابجیم نبود منم زنده نبودم جای  پدر مادرم هستن .دوس زیاد دارم ولی خواهر تنها کسی هست که باهاش درد دل میکنم بدون اینکه استرس داشته باشم جایی نگه آبرومو نبره .تو این سایت خیلی دیدم یسری آدم تنها خطا کار میان درد دل میکنن یسری انگار می‌خوان عقده گشایی کنن یجور حمله میکنن به طرف جای خدا بودن ووووی 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بابام فرق میذاشت منم بدم میومد حق بده خب

خب باید از بابام گله کنه نه من 

تقصیر خودش بابام تنهاس نه سر میزنه بهش نه کاراش میکنه ولی من با  بچه کوچیک تو اسباب کشی و مریضی ش همه جا به بابام رفتم کمک دادم تن تن دعوتش میکنم خونم ولی اون نه 

عالی من از خواهرم ۶ سال بزرگترم ولی رابطمون عالیه روزی صدبار تلفنی حرف میزنیم خیلی وقتا برا دستشویی رفتن قطع میکنیم 🤦‍♀️

گاهی حرفمون تموم میشه فقط میگیم چه خبر دیگه😑 چکار میکنی 😐.خونت جم وجوره ؟🤨کار چی داری؟ 🤔 شام چی میزاری 😏

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 

۹ سال ازش بزرگترم،رفیقمه،باهم دوستیم ،حسابی تو سرو کله همدیگه میزنیم بعضی وقتا دعوامون میشه ولی کسی حق نداره دخالت کنه حتی مامان بابام.این چند روزه مدام درگیرم کی فنچ من انقد بزرگ شده باورم نمیشه ،سال تحصیلی بعدی باید واسه کنکور آماده بشه انگار همین دیروز بود واسه بار اول تو بیمارستان دیدمش

عالی من از خواهرم ۶ سال بزرگترم ولی رابطمون عالیه روزی صدبار تلفنی حرف میزنیم خیلی وقتا برا دستشویی ...

خداروشکر غصه م بود دخترای خودم بزرگ شدن رابطشون مثل ما نشه و خوب باشن 

3تا هستیم

عاااااشق همیم

من 3تا مادر دارم

خداروشکر میکنم بابتشون

خییییلی دوستشون دارم

خدا حفظشون کنه واسم

فداشون بشم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓