2777
2789

من نمیتونم مستقیم تو چشمای عشقم نگاه کنم 

زندگی هیچگاه بی مشکل نخواهد بود، مشکل جزیی از دنیای مادی است ، درواقع همه چیز مساله است نه مشکل ، فقط روح متعالی است که فارغ از رنج و مشکلات است ، به رنج ها اهمیت ندهید تا کمرنگ شود.دایان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه اقا منظورم بود

منم اقام 

زندگی هیچگاه بی مشکل نخواهد بود، مشکل جزیی از دنیای مادی است ، درواقع همه چیز مساله است نه مشکل ، فقط روح متعالی است که فارغ از رنج و مشکلات است ، به رنج ها اهمیت ندهید تا کمرنگ شود.دایان  

اصولا مردا کسایی رو که دوس دارن سعی میکنن باهاش هم صحبت بشن حتی اگه اون صحبت بحث کردن و دعوا باشه😐😂 هواشو دارن، نگاش میکنن و دوس دارن همش درباره اون صحبت کنن و توجه طرف مقابل رو جلب کنن 😊 البته اینا رو از روی یه شخص خاص من گفتم ممکنه برای همه صدق نکنه 

عشق یعنی در میان صد هزاران مثنوی، بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

بنظرم وقتی ادما رفتار ی باهات میکنن که با بقیه ادما فرق داره یا دوست دارن یا ازت متنفرن

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

من ی تاپیک زدم نوشتم اقایون نطر بدن ی ذره مشابه همین تاپیکه نشد لینکشو بذارم اگ نیشه تاپیک منم بیایید نظر بدید

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم...