2777
2789
عنوان

سوختگی موبراثر دکلره

455 بازدید | 18 پست

سلام چطورین خوبین بچه ها من بعداز ۸ماه از عروسیم امروز رفتم موهامو رنگ کنم... براعروسیم هایلایت بود وخاستم دودی زیتونی بزنم... موهامو بیرنگ کرد ینی دقیقا ۷دقیقه مواده روموهام بود سرم اتیش گرفت شستم.... بعد رنگ کردم واومدم خونه میبینم سرم تول زده یه قسمتش حتی موهام چسبیده بهم وکبریتی شده  دس زدم ابکی بود فک کنید تااین حد... باروغن نارگیل هم ماساژ دادم... چکار کنم کی خوب میشه خاهشن نظربدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تا حالا دکلره نکردم،ولی فککنم باید بری دکتر پوست تا تاولهای پوست سرتو درمان کنه و داروی مناسب ...

ارههه😭😭😭متاسفانه رفتم شهرستان ودکتر خوبم نیست اینجاها ک برم

شایدم موادش ی کیفیت بوده،ازون گذشته بگو تو باید تشخیص بدی ،وگرنه چرا مردم میان پیش تو

ارع والا وای سرم شده بود کوره اتش توهمین ۷دقیقه... هرچی بم گفت بزار رب ساعت لااقل گفتم نمیتونم ونمیخام 

خب چیشد سرت نسوخت؟ 

نابود شد دیگه از این غلطا نمیکنم  حالا ب لطف سرم مو یکم خشکیش رفته

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

دیگه موهارو دکلره نکن تا ی مدت طولانی..رنگ هم اگر جنس ضعیف زده باشه باز اسیب میزنه...دکتر پوست بری ی ...

اهوم بلانصبت غلط کنم دیگ منو چ ب رنگ... یکهفتس شوهرم میگفت نه موهات خراب میشع از من قهر والتماس ک باس رنگ کنم 

اهوم بلانصبت غلط کنم دیگ منو چ ب رنگ... یکهفتس شوهرم میگفت نه موهات خراب میشع از من قهر والتماس ک با ...

منم از ترس همین سوختگی هیچ وقت سراغ رنگ و دکلره نرفتم ،چون موهامم نرم بود.دو سال پیشم برا اولین بار ،رنگ خارجی بدون سولفات که میگن گیاهی هست گرفتم.و به ارایشگر هم کلی سفارش کردم مواظب باش نسوزونی ،موهام حساسه،و اونم از ترس هی میومد نگاه میکرد ببینه چجوریه.

من و خدا💫