2777
2789

روز عقد خواهر شوهرم به من بد بی راه گفت و گفت کم کاری کردن خانوادت و کوفتم کرد و چون فهمیدم آدم سالمی نیست و عکس و ویس های زشتش پخش شده بود منم شنیدم ازش متنفرم، مامانشم زن خوبیه اما از لحاظ سطح فکر خیلی پایینه و هر چی میاد تو کلش به زبون میاره، دیشب با شوهرم دعوای بدی کردیم و گفتم من نمیخوام ماشین عروسم ماشین خواهرت باشه ، گفت تو به خواهرم حسودی میکنی، منم عصبانی شدم و گفتم به چیه خواهرت حسودی کنم خواهرت یه دختر بی آبرو   هست که عالم و آدم ویساش و شنیدن که با مرد متاهل بوده و به خاطر پول رابطه داشته، الانم رابطه مون خیلی سرد شده نمی‌دونم چیکار کنم که سایه خواهرش از رو زندگی مون برداشته بشه

وقتی نمی تونید همو بپذیرید جدا بشید 

اینقدر سرکوفت نزنید خواهشاً تا آخر عمر همیشه باهاتون می مونه

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری فک کن که شاید خدا میخواد یه فرصت دوباره بهت بده خوب فکر کنی و همه چیز رو بسنجی و تو چاه نیفتینیفتی

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

اولا ک ب شما چ ربطی داره ک خواهرش چجوریه؟دوما ک وقتی دوران نامزدی میذارن تا باهم اشنا بشن واسه اینه ک تازه یه هفته قبل ازدواج ب مشکلات رسیدگی نکنید

آدمارو قضاوت نکنیم تنها به این دلیل که گناهامون باهم متفاوته