2777
2789
عنوان

تعبیر خواب در بارداری و جنسیت

1964 بازدید | 8 پست

خواب دیدم یه پسر 13 ساله مو. مشکی دارم خارج کشور زندگی میکنم 🤣🤣🤣 یه دختر کوچولو سفید و بور و به شدت خوشگل دارم و یه پسر هم سنش فک کنم دو قلو بودن رفتم خریداری اول برا دخترم که هی خواستم تل و پنس و اینا بخرم منصرف شدم به فروشنده توی فروشگاه که هرچی از بزرگیش بگم کم. گفتم خواستم لباس دخترانه گرم بیاره که همه حلقه ای بود مرده گفت آستین دار ندارم بعد گفتم برا پسرم لبای بخرم وقتی خریدم همونجا تنش کردم پسر بزرگم گفت  مثله لباس من بگیر دوتا پسرو دیدم لباسا ست گفتم خب منم ست بگیرم هی به مرده میگفتم ست لباس پسرم بده این هم رنگش نیست از آخرم لباس گرفتم مشابه بود دقیق همرنگ نبود مامانم میگه چون پسرانه خریدی بچت پسره سر دخترم یادمه لباس دخترانه میخریدم و آخر خودم لباس صورتی تنم کردم همه چی دخترانه ولی این پسره میگن نظر شما چیه 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
ان شالله خیره .چندوقتته چندتا بچه داری ؟ علائمت چیه 

من بچه دوممه 7 هفته ام هنوز اولشه علائم که بیشتر سرم گیج میره صبحا ضعف دارم حالت تهوع ام دارم ولی هنوز اشتهام خوبه خدارو شکر جدیدا دلم شوری میخواد ولی تا چند روز پیش شیر کاکائو میخواستم و ساندویج الانم پرتغال میخوام و مثلا پنیر شور یا بادوم سنگی شور از بقیه مغذا بدم میاد

یه چیزی ام بخورم باز بعدش بدم میاد 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست حلقه طلا برام دایره دایره چرخید نخ و سوزن پسر نشون داد کله گوسفند باز کردن پسر بود نمک ریختن رو سرم دماغمو خاروندم همه چی پسره امید وارم خودشم پسر باشه جنسم جور بشه 😁

من بچه دوممه 7 هفته ام هنوز اولشه علائم که بیشتر سرم گیج میره صبحا ضعف دارم حالت تهوع ام دارم ولی هن ...

دقیقااا همه چیت مثل منه..ولی من بجای پرتقال انار میخوام

ان شالله خدا بهمون پسر بده 

از جفتش داشته باشیم 

دخترتون چندسالشه

انشالله که جنسمون جور میشه من دخترم خیلی کوچیکه یه ساله شد حامله شدم خیلی ناراحتم براش امید وارم بتونم محبت کنم به هردو