2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما استفاده کردین ؟

ن ولی خیلیا گفتن ریزششون و بیشتر کرده..بعدشم اون قبل و بعداش ک تو تاپیکش بود الکی بود کلا

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪

ریزش مو باید دلیلش مشخص بشه ..مثلا کسی ک تیرویید داره یا کیست داره با درمان اون مشکل ریزشش حل میشه ن با محلول شیوانا.

من خودمم ی مدت همه چی استفاده کردم برا ریزشم خاستم اینم استفاده کنم ولی دیدم خیلیا ناراضین بعد کلی مصرف چیزای الکی فهمیدم کیست داشتم و ریزشم از اون بوده تو دو ماه هم ک کیستم درمان شد ریزش موهامم کاااملا قط شد

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
ای وای  پس برای رشد مجدد مو باید چیکار کرد ؟⁦☹️⁩

اگه ریزش نداری میتونی روغن تراپی کنی..ولی زیر نظر ی متخصص طب سنتی باشه بهتره ک نسبت بع طبعت بگه چیکارکنی

اگه ریزش نداری میتونی روغن تراپی کنی..ولی زیر نظر ی متخصص طب سنتی باشه بهتره ک نسبت بع طبعت بگه چیکا ...

خب هم ریزش هست و هم رشد مجدد مو 

اصن دیگ نمیدونم باید چه کار کنم ⁦🤦🏻‍♀️⁩