2777
2789
عنوان

ازدواج تو ۲۱ سالگی

246 بازدید | 12 پست

به نظرتون  اختلاف سن ۱۰ سال و تحصیلات مهم تره؟ یا خانواده و طرز فکر طرف و اخلاق؟ 

ازدواج تو سن ۲۱ سالگی با پسری که راننده  ماشین بزرگه هست دیپلم داره ...از نظر اخلاقی پسر خوبی و دوست داره و مطیعته درسته ؟؟ درحالی که تو به دکترا گرفتن و خارج رفتن هم فکر میکنی ..

زیادی دنیاتون متفاوت نیست؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادی دنیاتون متفاوت نیست؟

اون دوست داره لارج زندگی کنه .. و با هر چیزی هم که من میگم موافق مثل ادامه تحصیل دادنم یا سرکار رفتنم ...ولی من موندم چیکار کنم یه جورایی نامزد کردیم ولی من دلم هنوز یه جوریه

اون دوست داره لارج زندگی کنه .. و با هر چیزی هم که من میگم موافق مثل ادامه تحصیل دادنم یا سرکار رفتن ...

ببین همه اول اینو میگن بعد میزنن زیر حرفاشون نمونه اش رو اطراف خودم دیدم .شما توی دوره نامزدی بیشتر چشم گوشت باز باشه و حساس 

ان شالله شبیه حرفاشون باشن 

خیلی تفاوت دارین چرا میخوای باهاش ازدواج کنی؟ دوسش داری؟

نمیدونم چرا شاید خسته شدن...

من دوست پسر ندارم ولی خواستگار زیاد داشتم که به هر نحوی پا گذاشتن تو زندگیم و شرایط روحیمو نا مساعد کردن این آقا پسر خیلی ساده به نظر میاد