2777
2789

مشکلات ان تی بالا

کیستیک هیگروما 

و مشکوک با هیدروپس  

اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه 

ممنون  

آمینو سنتز بده 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتن دوهفته ی دیگه  . ولی دکتر و سونو میگن هیچ فایده نداره باید سقط بشه

زودتر بده جوابش تا غربالگری دوم بیاد ممکنه اشتباه کنن مواظب باش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ممنونم، دعا کن برام

انشالله که سالمه من سقط کردم میدونم چه حالی داری ولی حسم میگم ازمایشت سالمه

انشالله که سالمه من سقط کردم میدونم چه حالی داری ولی حسم میگم ازمایشت سالمه

ان شاء الله 

میتونم بپرسم شما چه مشکلی داشت؟ 

امروز قرار بود مجوز سقط بدن، برم بیمارستان

ولی از پزشک قانونی تماس گرفتن صبر کنید یه هفته دیگه 

باز سونو بده. 

نمیدونم چه حکمتیه 

فقط میدونم خیلی حالم بده 

دکترم گفت هیچ دارویی مصرف نکن، هماتوم هم دارم 

که خونریزی کنم  

یک هفتس زندگی ندارم 

ناشکری نمیکنم 

حال درونم خرابه، اصلا بروز نمیدم

ان شاء الله  میتونم بپرسم شما چه مشکلی داشت؟  امروز قرار بود مجوز سقط بدن، برم بیم ...

من غربالگری دوم گفتن ران پاش کجه خیلیم وحشتناک کجه چاره نداره منم نامه پزشکی قانونی گرفتم سقط کرده الان 6ماهه گذشته هروز غصشو میخورم نمیتونم فراموش کنم حالم خیلی بده ولی چاره چیه کاری از دستم برنمیاد. توام آمینو بده حتما مطمئن شدی مشکل داره بعد سقط کن انشالله که سالم باشه گلم 

من غربالگری دوم گفتن ران پاش کجه خیلیم وحشتناک کجه چاره نداره منم نامه پزشکی قانونی گرفتم سقط کرده ا ...

ممنونم، خدا بهترین ها رو برات بخواد  

هیچ مشکل دیگه ای نداشت؟ مجوز دادن براحتی؟ 

خیلی سخته، برام دعا   

ممنونم، خدا بهترین ها رو برات بخواد     هیچ مشکل دیگه ای نداشت؟ مجوز دادن براحتی؟  ...

ممنون گلم نه فقط پاهاش بود مجوز چون 20هفته بودم تهران نمیدادن رفتم کرج الکی گفتم 18هفته ام مجوز دادن. انشالله که تو نی نی تو به دنیا میاری نگران نباش