2777
2789

سلام من یه تایمی رو میرفتم پیش روانپزشک داروهای دو قطبی بهم میداد البته خودش نگفت مشکلت اینه ولی خب اسم قرصارو سرچ میکردم برای همین بیماری بود...یک سال مصرف کردم و خیلی بهتر شدم الان آخر شبا برای خواب یک چهارم و یا نصف میخورم از یه قرص... دو قطبی درمان نمیشه همیشه یه غم احساس میکنی ولی خب کنترل میشه از یه جایی به بعد نه تو آسمونی نه زیر زمین تو جاده حرکت میکنی و یه ذره احساس غم داری...کنترل کردنش رو یاد بگیر و زیاد به خودت فشار نیار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من یه تایمی رو میرفتم پیش روانپزشک داروهای دو قطبی بهم میداد البته خودش نگفت مشکلت اینه ولی خب ...

برادرم دچار سیکلوتایمی شده.

۱۶ سالشه، متاسفانه داروهاشم نمیخوره.

میریزیم تو غذاش.

نمیدونی اثر میکنه یا نه؟؟؟

برادرم دچار سیکلوتایمی شده. ۱۶ سالشه، متاسفانه داروهاشم نمیخوره. میریزیم تو غذاش. نمیدونی اثر میک ...

اوجش دوران بلوغه اون قسمت رو رد کنه بقیش خیلی راحت تره...اثر میکنه سعی کنید سر وقت مصرف کنه...واس درمانش قرص خیلی لازمه دکتر خوب ببر حتما خواهر دوستم روزی ده تا قرص بهش میداد یه از خدا بی خبر هنوزم داره قرص میخوره... 80 درصدش کنترل کردنه خنده اون شخصه بیست درصدش قرص... سر وقت بدید بهش تو غذاشم ریختید ایرادی نداره... اگر بخاطر بی حال شدنش نمیخوره بهش بگو دو ماه بگذره بدن مقاوم میشه و میتونه عادی فعالیتش رو داشته باشه 

اوجش دوران بلوغه اون قسمت رو رد کنه بقیش خیلی راحت تره...اثر میکنه سعی کنید سر وقت مصرف کنه...واس در ...

نه بابا قرص چیه اینا چیه میگی بدبختو ب فنا میدی باید خودش بتونه کنترل کنه و هویتشو پیدا کنه

اوجش دوران بلوغه اون قسمت رو رد کنه بقیش خیلی راحت تره...اثر میکنه سعی کنید سر وقت مصرف کنه...واس در ...

شرایط خونه رو براش بدون استرس داریم میکنیم.

حتی بخاطر سنگینی درسا شاید مدرسه نفرستیمش امسال.

خودش حاضر ب همکاری نیس، ولی ما تمام تلاشمونو داریم میکنیم...

کاش جواب بده...

شب و‌ روزم گریه شده

نه بابا قرص چیه اینا چیه میگی بدبختو ب فنا میدی باید خودش بتونه کنترل کنه و هویتشو پیدا کنه

متاسقانه اصلا خودکنترلی نداره، فاقد آگاهیه.

شدید مقاومت داره نسبت ب مشکلش

دو قطبی چند نوع داره همه شرایط شما رو ندارن نصف بیشتر خودکشی ها مال همین بیماریه دخالت نکن تو روند درمانش 

ینی میگی منم قرص بخورم اوکیه؟؟  مطمعنم ک دو قطبیم و بضی وقتا نسبتا شدید و از یه کسی ک چشم سوم اینا داشت هم بهم گفت میدونست ینی.  

دو قطبی چند نوع داره همه شرایط شما رو ندارن نصف بیشتر خودکشی ها مال همین بیماریه دخالت نکن تو روند د ...

من خودمم تو فاز خودکشی بودم ولی جرعتش ندرم.  ب حدی ک میخام یکی دیگ بکشم جاش 

شرایط خونه رو براش بدون استرس داریم میکنیم. حتی بخاطر سنگینی درسا شاید مدرسه نفرستیمش امسال. خودش ...

من دوران بلوغ خالم خیلی بد بود جوری که یکم توهم زده بودم ولی خب مادرم مخالف دکتر بود چون خودش کادر درمانه... خیلی اذیت شدم دانشگاه که رفتم باز بیماریم بود ولی خیلی کمتر... یه رابطه ی عاطفی بد داشتم افسردگی گرفتم رفتم پیش روانپزشک الان خیلی کنترل دارم رو خودم خیلیم از هم سن و سالام خدارشکر جلوترم... همیشه دانشگاه معدل الف بودم الان مغازه زدم و خیلی درآمد دارم خدارشکر... اینارو میگم بدونی دو قطبی بودن همیشه ام بد نیست اگه یاد بگیری کنترلش کنی خیلی میتونی موفق باشی... غصه نخور عزیزم اجازه بدید دوران درمانش تموم بشه اونم سرپا میشه 

من خودمم تو فاز خودکشی بودم ولی جرعتش ندرم.  ب حدی ک میخام یکی دیگ بکشم جاش

پس نگو دارو تاثیر نداره دکتر خوب برو قرصا یه فاز آرامش خاص به آدم میده که تو اون تایم خیلی کنترل فرد بالا میره و میتونه بدون قرص عادی باشه... به افکارت اهمیت نده مخصوصا دوران پریود و همیشه به خودت بگو من بیمارم و مراعات حال خودت رو بکن و از افکار منفی سعی نکن فرار کنی... زندگی رو با بد و خوبش قبول کن تا به آرامش برسی

پس نگو دارو تاثیر نداره دکتر خوب برو قرصا یه فاز آرامش خاص به آدم میده که تو اون تایم خیلی کنترل فرد ...

تو خانواده شما چند نفر دیگ دو قطبی بودن؟

آخه میگن ارثیه، ولی تو کل طایفه ما هیچکیییی دو قطبی نبود😭