2777
2789
عنوان

ازدواج با اختلاف سن و تحصیل

416 بازدید | 21 پست

به نظرتون ازدواج با آدمی که فوق دیپلم نداره و راننده  ماشین بزرگ هست ولی خب با درس خوندن تو تا دکترا هم مشکلی نداره و تو لیسانس داری درسته با اختلاف ده سال ؟؟ 

نهه

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم دکتر هلاکویی میگه ازدواج امروزی باید تناسب توی همه چی باشه هم سن هم مالی و تحصیلی و اخلاقی و فرهنگی و فلان

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊
لیسانسو ک دیگ همه دارن چه تحصیلاتی

خب آخه من دوست دارم ادامه تحصیل بدم و حتی به خارج از کشور رفتن هم فکر میکنم مقاله نوشتم و این که سنی هم ندارم ۲۲ سالمه نمی خوام ازدواج اشتباهی بکنم که بعدا پشیمون بشم 

[QUOTE=213095333]خب آخه من دوست دارم ادامه تحصیل بدم و حتی به خارج از کشور رفتن هم فکر میکنم مقاله نوشتم و این که سنی ...[/QUOTE

شرایططو بهش بگو اگه قبول کرد نشون بشین اگه تفاهم داشتینو  اون کسی بود که واقعا تو میخاستی ازدواج بکنین

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است

اشتباه محضه!

چون بعد ها دچار خودکم بینی میشه و هی ایراد میگیره و برای بالابردن خودش ممکنه خیلی حرف ها و کار ها انجام بده! من از نزدیک همچین مواردی رو دیدم،اشتباهه

نه عزیزم دکتر هلاکویی میگه ازدواج امروزی باید تناسب توی همه چی باشه هم سن هم مالی و تحصیلی و اخلاقی ...

از اون جایی که فامیلی نسبتا دوری داریم از نظر یه سری فرهنگا شبیه همیم خیلی  از نظر بابام مورد تایید ولی خب اختلاف سن و تحصیلی داریم ازدواج سنتی نمیدونم چیکار‌کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭