2777
2789
عنوان

چطوری خوشحالش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 105 پست
جان من سنمو ول کنید شعورم بیشتر از 17 ساله😂

فقط میتونم بگم بشینید جفتتون برای کنکور بخونید یه رشته خوب قبول شید برید دانشگاه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من ازدواج زیر ۲۰ اشتباهه چون  عقلتون نمیکشه  حالا چه عجله ایه برو درستو بخون یه ک ...

ببین یجورایی این ازدواج اجباریه باید این ازدواج صورت بگیره ولی هردومون همدیگه رو دوس داریم

بیخیال بابا 17 سالته میخوای خاستگاریم بری؟! عشق ابکی.....  اصلا جالب اینجاست خانواده طرف چرا همچین اجازه ای دادن!!!!! 

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
اصلا خانواده طرف گفته باید بیای 😂

خدایا من مغزم فلج شد 🤦‍♀️😂موضوع چیه!!!! 

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
خدایا من مغزم فلج شد 🤦‍♀️😂موضوع چیه!!!! 

دقیقا موضوع همینه که من باید برم دختر خانومی رو بگیرم ولی نمیدونم چطوری باید یه شوهر خوب باشم 

تئوری بلدما ولی عملا نمیدونم😂

دقیقا موضوع همینه که من باید برم دختر خانومی رو بگیرم ولی نمیدونم چطوری باید یه شوهر خوب باشم  ...

نرو رو مخش و بهش اعتماد کن خیانت نکن... یعنی چی عملی بلد نیستی ببین ببرش خرید خسیس بازی درنیار کادو براش بخر احترامشو حفظ کن کار سختی نیست هیچ کدوم

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳
همش همین؟ 😐😐😐 پس چرا میگن زندگی متاهلی خیلی سخته؟ 

به خاطر این ک باید تو همه چی با هم تفاهم داشته باشید... درک متقابل وجود داشته باشه الان فکر میکنی راحته ولی ن خیلی یم سخته کافیه خلاف میلت عمل کنه اون موقع اگه تونستی بش گیر ندی بیا بگو سخت نیست  مسؤلیت یه نفر دیگه هم میاد گردنت باید تو همه چی هوای همو داشته باشین ی بعدش بچه ک سختی صد برابر میشه بخش مهم زندگی متاهلی هم ک میگن سخته مسائل مالی هست هزار و یک خرج ک با ازدواج میفته گردنت

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳