2777
2789
عنوان

خیلی عذاب وجدان دارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 21 پست
امیدوارم چون خیلی حس بدی دارم حس میکنم بخاطر این رفتارای من اونم عصبی و بداخلاق داره میشه😭

زندگی جریان داره مغز خودشو با سازی می کنه هر موقه دیدی ناراحتی اعصابت خورده زیاد درو بر کسی نباش که انرژی منفی منقل بکنی بعدش اذاب وجدان بگیری برو یک گوشه موزیک بزار کسی درو برت نباشه برو تو خلع خودت اگرم خواستی گریه کن تا با خودت کنار بیای بعدش که بهتر شدی بیا تو جم

نمی خوام شمع باشم دختران فوتم کنند می خواهم بنگ باشم لوتیان دودم کنند
خیلی ممنون کتابه؟

اگه تو نت بزنی فک کن بیاره برات 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو نت بزنی فک کن بیاره برات 

کنم

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
میشه اونارو جبران کرد یعنی🥺

چرا نشه شما پاشو برو ی بوس مشتی بکن از لپاش

یکم ناز بکش اونم اینقدر خوشحال میشه که.

همچی یادش  میره

شکسته اما قوی تر از همیشه💪 واس پرواز کردن، اول باید سقوط کرد. 
الان دیگه یادش رفته قبلنارو؟🥺

اوووه اره 

علاقمون به هم زیاد شده فقط خودم یاد گذشته که میوفتم یا دفتر خاطرات گذشته ام رو که میخونم جاهایی که با خواهرم دعوا کریم خیلی پشیمون میشم که چرا اذیتش کردم

دخترم دلتنگتم😭💔

قدر خواهر رو بدون 

من خواهر ندارم همیشه حرفام مونده تو دلم 

اصلا بلد نیستم دردو دل کنم خواهر داشتم اوضاع فرق میکرد 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )

باش خوب رفتار کن یادش میره ولی یه دفه پاچه نگیر بهش بگو همیشه پاچش بالاباشه  

نژادپرست نباشیم و به عقاید هم احترام بزاریم هرکسی یه اخلاق و عقایدی داره که ممکنه شما ازش خوشتون نیاد یا برعکس پس به هم توهین نکنیم