2777
2789
عنوان

چرا من اصلا خودمو نمی بینم

306 بازدید | 32 پست

خودمو از پا درآوردم بسکه هر روز خودمو با زنهای خیلی موفق اجتماع قیاس می کنم بدون در نظر گرفتن شرایط !

همه اش با خودم کلنجار میرم

از نگاه اطرافیان زن ضعیفی نیستم تحصیلکرده ام،مادر ۳ تا بچه ام ،زندگیم و رشد دادم

اما مدام از خودم توقعات زیاد دارم

مثلا میگم ببین فلانی رو با دو تا بچه داره فرضا تخصص می گیره اونوقت تو تا یه جایی خوندی و نشستی خونه!

خلاصه خودم و دیوونه کردم

کمکم کنید لطفا

خدایا تنهامون نزار

فکر می کنم اونی که به جایگاه بالای اجتماع رسیده و شوهر و بچه هاش رو هم داره دیگه غم و مشکلی نداره

راحته راحته

مثلا من که مجبورشدم کارم رو بزارم کنار بخاطر زندگیم آدم ضعیفی و سستی بودم

خدایا تنهامون نزار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌‌نیز...

بنظرم کسب مهارت  میتونه کمک کنه 

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
آخه چطور آروم کنم خودمو

دوست داری به چی برسی؟

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه