2777
2789
عنوان

اولین روزی ک پریود شدین چ شکلی بود براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 105 پست
مت میدونستم پریودی رو بعد یه روز صبح رفتم دستشویی دیدم قرمزززز سکته کردم گفتم چجوری بگم دوساعت &nbs ...

اینکه ندونیی خوبی داره ک خب شکه میشی ولی کنار میای ولی بدونی وشکه بشی دیگه کنار نمیای😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو مدرسه شدم زنگ دوم ۱۴ سالم بود شبش عقد داداشم بود کلی مهمون داشتیم

اول نمیدونستم پریود شدم دوستم توضیح داد رفت از دفتر نوار اورد 

تا مدت ها به کسی نمیگفتم پدرم در اومد

مامانا با دختراتون دوست باشین براشون بگین

من عذاااااب کشیدم خدا میدونه 

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....
اینکه ندونیی خوبی داره ک خب شکه میشی ولی کنار میای ولی بدونی وشکه بشی دیگه کنار نمیای😂😂😂😂

نه من کنار اومدم اتفاقا ولی مامانم خیلی یه جوری رفتار میکنه همه بفعمن پریودم خوشم نمیاد

هرکی 
چه داداشه پایه اییی😂😂😂 خواهرای من خیلی انرکال برخورد کردن😂  هی میخندیدن

عزیزمم

ولی خیلی خوبه ابجی داشتن 

خدا حفظشون کنه 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

بحث پریوده راهنمایی بدین 

من پریودم بعد فردا قرارع یکیو ببینن که باید تیپ مرتب بزنم و شلوار چسبون بپوشم چیکار کنم نوار معلوم نشه

هرکی