2777
2789
عنوان

هرچي تو دلتون سنگيني ميكنه رو بياين بريزين بيرون:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 134 پست
کات کردم  نمیدونم چرا هی عذاب وجدان دارم ک نکنه اشتباه کردم یا تند رفتم  این حس مزخرفو چ ...

به عنوان كسي ك اين حسو تازه تجربه كرده و واسش تازگي داره بهت ميگم كه اين حست فقط باعث ميشه كه از تقصير طرف مقابلت كم كني و بگي نكنه من مقصر بودم؟نكنه اشتباه كردم اين حسا فقط طرف مقابلتو تبرعه ميكنه...اگه به هردليلي كات كردي مطمئن باش كار تو درست بوده و اگه اون مقصر نبود اصن نميذاشت كار ب اينجا بكشه..

business woman
چراجاریم گفت حسرت بچه به گور میبری کاش خدا زودتر یه بچه بهم‌بده

واقعا نميفهمم اين ادماي به ظاهر ادم چه فكري راجب خودشون ميكنن كه اينطوري باعث دل شكستن يكي ميشن...مطمئن باش اين ناراحتي و دلي ك ازت شكسته يجا به خودش برميگرده..و اميدوارم هرچه زودتر صاحب يه ني ني خوشگل وسالم بشي..فقط قول بده حتما اين خبرو بهم بديا😊❤️

business woman

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم براآبجیم تنگ شده سه ماهه باش قهرم خواهروبرادردیگم ندارم کاش زنگ میزدهردواسیرغروریم😔

بنظرم شما از غرورت بزن اگه خيلي دلتنگي چون با توجه به اين شرايط مزخرف و بيماري كه ادم اصن از فرداي خودشم خبر نداره غرور يچيزخيلي بي معناييه...

business woman
دلم واسه نامزدم تنگ شده 🥲 شما چرا دلت گرفتس

اميدوارم كه هرچه زودتر ملاقاتش كني..

منم يكم از سادگيم و اينكه بازيچه ي ينفر شدم دلم گرفته چون لياقت من كشيدن اين دردا و حسا نبود:)

business woman
شوهرم بعد ۱۰ سال زندگی عاشقانه جلوی چشم دوتا بچم شدید کتکم زد سر هیچ وپوچ  دلم خیلی گرفته ۱۰ ر ...

عزيزم...نميدونم بايد چي بگم ولي ارزو ميكنم كه هرچه زودتر مشكلت حل بشه و دوباره با اغوش باز به زندگي عاشقانت بگردي:)❤️

business woman
نزدیک زایمانمه حالم خوب نیست آسم دارم، بچه اولم لحباز شده، شوهرم مسئولیتش زیاد شده خسته میشه، خودم ا ...

ميدونم كه يه بچه ي خوشگل و سالم بدنيا مياري..غصشو نخور همينطوري نميمونه هيچي❤️

business woman
دلم گرفته بابایی کجایی خدا تورو کجا برده الان بدون ما چکار میکنی😔 چرا ارزوهات تو سینت موند و خاک شد ...

خدارحمتشون كنه...نور به قبرشون بباره..اميدوارم كه خدا بهتون صبر زيادي بده كه بتونين با اين موضوع كنار بياين:)

business woman
الهي..اميدوارم كه مشكلاتت حل بشن عزيزم:)❤️

ممنون گلم ب همچنین

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...