2777
2789
عنوان

کیا با وجود پریودی باردار بودن !؟

553 بازدید | 7 پست

سلام در حال اقدام هستم و اینکه میخواستم بدونم اگه پریود باشم هم میشه باردار بود اخه بیشتر علائم رو دارم و اینکه شکم خیلی تغییر کرده و سینه هام ک هاله سینه هام بزرگ‌تر شده و خود سینه هامم بزرگ شده شکمم بسیار نفخ داره ماه قبل بیبی منفی بود ولی این ماه رو هنوز نزدم شکمم هم زیرش بزرگ‌تر و سفت شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی موقع بارداری پریود نمیشه ولی در محدود افرادی خونریزی تا ماه سوم یا چهارم ادامه پیدا میکنه ولی پریود نیست 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

من وقتی دخترمو باردار بودم دقیقا روز موعدم لک شدم البته بیشتر از لک دیگه گفتم پریود شدم

عید نوروز بود رفتم مسافرت ولی دیدم مثل همیشه نیست حجمش خیلی کم بود 

وقتی برگشتم بی بی زدم مثبت بود

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
کسی موقع بارداری پریود نمیشه ولی در محدود افرادی خونریزی تا ماه سوم یا چهارم ادامه پیدا میکنه ولی پر ...

عزیزم فامیلمون تا چهارماهش پریود میشد

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی. 

منم خیلی تو ذوقم خورد 

دیگه مطمئن بودم این ماه باردارم 

ولی زودتر از موعود پریود شدم ☹️☹️

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃