2777
2789

اولا بگم خیلی جالب بود اون موقع سنشون خیلی کم بود الان دیدم سن شون رو تو کاربری شون همه بالا ۳۰ حس کردم با تونل زمان برگشتم به چند سال قبل،رفتم داخل کاربزی شون با اینکه خیلی دلیل برای تک فرزندی داشتن ولی چند تاشون بازم بچه اورده بودن🤭یکی شون میگفت قصدم ادامه تا دکتراس بعد سال ۹۶ زده بود با بچه ۷ ماهه و ۴ ساله میشه درس خوند؟خیلی جالب بود برام واقعا ولی اکثرا بچه زیر ۱۰ داشتن کاش یکی که بچش بالا ۱۰ بود نظر میداد

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

اتفاقه دیگه‌میفته🤗

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایکم کن

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
اخییی... آدم واقعا نمیدونه چی پیش میاد براش 

ارع واقعا اینو زدم اگر کسی هست که بچش بالا ۱۰ ساله بیاد نظر بده

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

منم خیلی دوست دارم بچم تک بمونه! ولی شوهرم راضی نیست

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

چ جالب🥺

عرفانم ی بچه میخواد 🥺

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

تک فرزندی برا پدرومادر خوبه برا خود بچه بده. ازونجایی ک پدرومادرا عادت ب فداکاری دارن بچه دومم میارن

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
اتفاقه دیگه‌میفته🤗

ارع ولی خیلیییی دلیل اورده بودن موندم ادمیزاد چقدر پیچیدس با اون همه دلیل فکز کردم حتی فکرشم نکن بچه بیارن🤭

حالا تو تاریخ ۱/۱/۱۴۰۰ شده بودی ۵۸؟؟

نه گلم اون موقع هرچی خانم سن بالا و تحصیل کرده بوده جمع شده بودن مثل الان نبود که ۱۸ .۱۹ ساله ها هستن دیگه کم کمش ۲۳.۲۴ بودن